Alexandra Cosman, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Președintele României Klaus Iohannis, prezent în prima zi de școală

„Atât cei mari, cât și cei mici au intrat emoționați în curtea școlilor și nerăbdători să-și revadă colegii. Astăzi, într-adevăr, la Școala Gimnazială Nr. 162 a fost prezent și președintele României Klaus Iohannis, primarul Sectorului 1, dar și ministrul Educației.

Președintele a menționat că în următoarea ședință a Consiliului Suprem de Apărare a țării va introduce problema și drogurilor în școli. Totodată, testarea antidrog în școli este un lucru despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă și este posibil ca în acest an elevii să fie testați aleatoriu dacă profesorilor li se pare ca un comportament suspect.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Spre deosebire de alți ani, numărul beneficiarilor de burse se va tripla, iar suma se va mări pentru toate categoriile de vârste. Astfel că, toți elevii cu media de peste 9,50 vor primi bursa de merit.

Anul școlar 2023-2024 va avea 35 de module despărțite de câte 5 vacanțe școlare. Există multe școli în care orele sunt scurtate, iar copiii vor învăța în 3 schimburi din cauza lipsei a unităților școlare.”, transmite Alexandra Cosman, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si