Duminică, 23 aprilie 2023, concurenții din ,,Casa Iubirii'' vor avea parte de o gală plină de momente emoționante și tensionante. La final, moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, va anunța cine va fi eliminat. În ediția de sâmbătă se pare că au ieșit la iveală multe detalii despre Emma. Aceasta are un admirator în afara casei. De asemenea, se pare că și aceasta ar fi îndrăgostită de el. În această ediție, concurenții urmează să facă dezvăluiri despre această relație la distanță.

Andreea Mantea va scoate lucruri la iveală despre participanți

În ediția de astăzi, 23 aprilie, vor fi multe momente palpitante pentru concurenți. La finalul ediției, unul din ei va pleca acasă.

Moderatoarea emisiunii va încerca să descopere cât mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă în acest moment cu Emma și 

noul său pretendent.

În ediția de duminică, 23 aprilie, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de o Gala palpitantă deoarece la final unul dintre ei va pleca acasă. Andreea Mantea va încerca să descopere mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă cu Emma și pretendentul său. Se pare că cei doi s-au cunoscut în mediul online.

Emma riscă să fie descalificată?

Mai mult de atât, Emma va fi întrebată dacă s-a întâlnit cu băiatul respectiv și în afara emisiunii. În acest caz, ea poate fi descalificată. Aceasta va răspunde că nu s-au întâlnit niciodată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Nu se speculează pe internet! Se spune concret de către voi! Atenție mare! De către acel băiat, de către Patrick, de către ține, voi vorbiți, ați vorbit, ați stabilit! Nu știu! Dar ele există! Și noi le vedem! Există un live în care el

zice că tu ai insistat că el să interacționeze cu ține! Nu se speculează pe internet, Nona! Știm ce faceți toți pe internet!”, va spune Andreea Mantea. 

Andreea Mantea: Te-ai întâlnit cu acest băiat, că să fie caz de descalificare?
Emma: Nu!
Andreea Mantea: Haideți să aflăm cine părăsește Casa iubirii în această Gală, în această seară!

Citește și: Flavius de la Casa Iubirii, declarații uluitoare. De cine este îndrăgostit acesta?

 

Sursa: KanalD.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si