Close sidebar
Close sidebar

Emotii mari pentru medicii care incearca sa-l salveze pe afaceristul Vasile Turcu! Ce au de gand sa faca specialistii

Clipe grele pentru afaceristul Vasile Turcu, dar si pentru familia acestuia. Barbatul de 62 de ani se afla pe granita dintre viata si moarte, la spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce a incercat sa se sinucida. Medicii se lupta din rasputeri sa-l tina in viata, ba chiar au luat o decizie importanta, in privinta evolutiei starii pacientului.

Mihai Dragan,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicii de la Urgenta Floreasca fac tot ce le sta in putinta pentru a salva viata lui Vasile Turcu. Potrivit unor surse din interiorul spitalului, starea afaceristului este la fel de grava, traumatismele rezultate in urma tentativei de suicid fiind extrem de serioase.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sursele noastre ne-au informat, insa, ca se poate vorbi de o firava ameliorare, pentru ca daca atunci cand a fost adus la spital chipul lui Turcu era pamantiu, acum lucrurile s-au mai schimbat, probabil datorita aparatelor la care a fost conectat pentru a i se stabiliza functiile vitale.

 Mai mult decat atat, specialistii care au grija de Turcu au luat o decizie importanta. Acestia intentioneaza sa il deconecteze pe pacient de la aparate, pentru o scurta perioada de timp, ca un test, pentru a afla daca organismul poate sa functioneze independent. In cazul in care reactia va fi una pozitiva, se pune chiar problema supunerii barbatului la o interventie chirurgicala de amploare. Specialistii vor incerca, in sala de operatii, sa indepafrteze hematoamele rezultate in urma tentativei esuate de sinucidere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI