Close sidebar
Close sidebar

Emoții pentru Cristi Borcea. Mâine află dacă va părăsi penitenciarul

Emoţiile lui Cristi Borcea se prelungesc până mâine, când fostul acţionar de la Dinamo va afla dacă iese din închisoare, transmite observator.tv.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 din Capitală se vor pronunţa miercuri, 11 septembrie, privind cererea de eliberare condiţionată a fostului finanțator al Dinamo București.

Citeste si: Incredibil- aspectul unor plâmâni de fumători diferiți total de plămânii unui om sănătos

Mâine va primi răspunsul

Cristian Borcea i-a rugat pe judecători să aprobe eliberarea sa și le-a spus magistraţilor că a muncit tot timpul și a participat la toate cursurile, programele și activitățile la care s-a putut, chiar și când era în carantină.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cum vor fi mașinile viitorului?

Acționarul a fost pedepsit, pe 8 februarie, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și Mamaia, sub acuzația că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Citeste si: Anunț CFR: Sunt în derulare programe de modernizare a 636 de poduri şi podeţe feroviare

Dinamovistul s-a întors după gratii la doar șapte luni după ce fusese eliberat condiționat, pentru că executase patru ani și patru luni din pedeapsa de șase ani și patru luni primită în Dosarul Transferurilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI