Close sidebar
Close sidebar

Emoții pentru Novak Djokovic înainte de Australian Open 2023

Cel mai așteptat tenismen la Australian Open 2023, campionul sârb Novak Djokovic, este gata să se răzbune după ce s-a întâmplat anul trecut când i-a fost refuzat accesul din cauza faptului că nu a vrut să se vaccineze anti- Covid.

Sorin Negru,

Novak Djokovic vrea să-l ajungă din urmă pe Rafa Nadal, care a câștigat 22 de turnee de Grand Slam

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Faza de pregătire pentru Australian Open 2023 continuă și majoritatea numelor mari de pe circuit au ajuns deja la Melbourne pentru a participa la primul turneu major din 2023.

Citește și: Emoții mari pentru Emma Răducanu înainte de Australian Open

În ultimele ore, însă, a existat o mare îngrijorare cu privire la Novak Djokovic, din cauza unor îndoieli asupra prezenței sale la Melbourne.

Emoții pentru Novak Djokovic înainte de startul Australian Open 2023

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Este vorba de teama unei accidentări care a apărut la un meci de pregătire împotriva campionului Rusiei și a prietenului său Daniil Medvedev.

Cu toate acestea, în ultimele ore optimismul a revenit în staff-ul din jurul campionului sârb: Djokovic ar trebui să-și revină din accidentare înainte de începerea turneului de Grand Slam, deși mai rămân unele îndoieli.

Pericol de accidentare pentru Novak Djokovic  

O sesiune de antrenament de 75 de minute care a servit drept pregătire pentru Australian Open a aruncat noi umbre de îndoială asupra viitorului tenismenului.

Djokovic s-a retras la jumătatea antrenamentului (după 36 de minute) și i-a alarmat atât pe fani, cât și pe cei din staff-ul său, potrivit Tennis World.

Citește și: "Regele nu mai e". Val de emoție după ce Federer și-a anunțat retragerea din tenis

Spaniolul Pablo Andujar, rezerva pentru unul dintre cei doi, a continuat antrenamentul cu Medvedev. O situație care, cu doar câteva zile înainte de turneul de la Melbourne, a îngrijorat pe toată lumea.

Australian Open 2023 al lui Novak Djokovic în pericol: o situație de monitorizat în vederea unui turneu solicitant care va dura două săptămâni. Nole a avut deja probleme fizice majore în trecut (vezi ce s-a întâmplat în 2021), dar acum există curiozitatea de a înțelege cum va reacționa Nole la toate acestea.

Campioanul sârb vrea să-l ajungă din urmă pe Rafa Nadal, care a câștigat 22 de turnee de Grand Slam, dar acum există emoții suplimentare pentru el și pentru suporteri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI