Close sidebar
Close sidebar

Emotii uriase pentru pacientii unuia dintre profesorii audiati in scandalul spagii de la UMF

Emotii uriase pentru pacientii unuia dintre profesorii audiati in scandalul spagii de la Universitatea de Medicina si Farmacie. Programati inca de ieri la operatii, oamenii au rasuflat usurati abia astazi dimineata, cand chirurgul a intrat in sala. Urmeaza un material filmat cu o camera ascunsa.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au inima cat un purice si vorbesc in soapta de teama ca nu cumva operatiile sa fie intrerupte, mai ales dupa avalansa de mascati care a dat ieri navala in cabinetul profesorului Alexandru Bucur.

Asa se sopteste pe holurile Spitalului de chirurgie oro-maxilo-faciala. Rudele celor care au intrat in sala dimineata asteapta cu nerabdare vesti. Multi s-au temut ca operatiile programate vor fi amanate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Reputatul chirurg, alaturi de seful catedrei de Anatomie si alti profesori universitari sunt suspecti intr-un dosar de coruptie. Procurorii cerceteaza un caz de mita in care sumele date de studenti pentru examene ar fi fost si de 500 de euro. Dar pacientii care stau la usa se gndesc la sanatatea rudelor.

Dupa ce au raspuns in fata anchetatorilor, profesorii Florian Filipoiu si Alexandru Bucur au plecat acasa.

La Universitatea de Medicina astazi n-au mai fost descinderi, iar studentii sustin examenele programate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI