Emotionata, Silvia Ionita a aflat povestile copiilor, s-a jucat cu ei, le-a citit si le-a vizitat micul univers in care acestia se simt ca acasa.

„Am cunoscut-o pe mama Ligia si pe cei patru copii ai sai, care m-au condus in camerele lor si mi-au aratat ce au mai de pret: diplomele obtinute la scoala, la concursuri, post-it-urile pe care ii declara mamei Ligia, si in scris, iubirea lor.

A fost emotionanta pentru mine aceasta interactiune, pentru ca am fost partasa la bucuria lor de a fi impreuna. Am simtit ca noi, societatea, putem face ceva semnificativ prin intermediul donatiilor; ne asiguram astfel ca acesti copii si multi altii vor putea avea parte de dragostea unei comunitati devenita familie; astfel, vor avea un viitor frumos, vor studia in continuare si, la randul lor, vor putea sa intoarca aceasta dragoste comunitatii, prin ceea ce vor deveni”, a declarat Silvia Ionita.

Citeste si: O femeie din Constanţa a căzut de la etaj în timp ce uda florile

In cadrul campaniei „Donator de viitor”, dezvoltata de Kanal D in colaborare cu SOS Satele Copiilor Romania, oamenii cu inima mare pot deveni ajutorul constant, lunar, al acestor micuti tocmai pentru ca ei sa aiba in continuare o sansa la o viata implinita.

Cu un singur SMS, la 8844, cu textul MAMA, pot dona luna suma de 2 Euro, lunar, astfel incat viata acestor copii sa decurga absolut firesc si benefic pentru ei.

Citeste si: Copil filmat pe portbagajul unei decapotabile

Numărul este valabil în rețelele: Orange, RCS & RDS (Digi Mobil),Telekom, Vodafone. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Orange si Telekom, pentru cartelele preplătite TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Pentru dezabonare, trimiteti gratuit MAMA STOP prin SMS la 8844.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Ea este fata găsită moartă pe plaja din Vama Veche. Sora Mădălinei: "Floarea mea frumoasă"

Despre SOS Satele Copiilor Romania

Organizatia SOS Satele Copiilor România schimba vieți de 26 de ani, de când primele două Sate SOS, din București și Cisnadie, si-au deschis portile pentru copiii fara familie. In toti acesti ani, peste 450 de copii si tineri au crescut în Satele SOS, alaturi de o Mama SOS si de fratii lor biologici sau sociali. SOS militeaza ca fratii sa creasca impreună, ca intr-o familie. De multe ori, fratii biologici s-au cunoscut in Satele SOS, iar de atunci au creat legaturi solide, pe viata. SOS a lansat pentru prima data in Romania un studiu privind situatia fratilor din sistemul de protectie a copilului.

In prezent, aproape 1000 de copii și tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care 200 cresc în Satele SOS Romania, din Bucuresti, Cisnadie – Sibiu si Hemeius – Bacau.

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Parinti, precum și sustinere scolară pentru copiii din zonele vulnerabile, prin Centrul de Zi Hemeius.

Citeste si: Catrinel Sandu, în doliu. Tatăl ei a murit

În cei aproape 26 de ani de activitate, SOS Satele Copiilor Romania a susținut peste 65.000 de copii, tineri și adulti să aiba o viata mai bună. SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children’s Villages International, prezenta în 136 de tari ale lumii.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Mai multe detalii pe www.sos-satelecopiilor.ro.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si