Dana Roba se zbate între viață și moarte, după ce soțul ei a mutilat-o fără milă cu un ciocan. La o săptămână de la tragicul incident, starea sa de sănătate este foarte fragilă, iar orice emoție sau gest făcut greșit o poate afecta foarte tare.

Marți, la data de 13 iulie, s-a produs o minune. Se pare că rugăciunile celor dragi ei au dat roade, iar Dana s-a trezit din comă, fiind conștientă și putând să vorbească.

Chiar dacă această minune s-a produs, medicii sunt rezervați cu privire la starea sa de sănătate și le sugerează apropiaților vedetei să nu se bucure prea tare.

Citește și: Dana Roba nu-și amintește nimic din ziua în care soțul său a lăsat-o inconștientă. Care este starea sa după ce s-a trezit din comă: „Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâni”

Care este starea de sănătate a Danei Roba?

Vedeta nu își amintește ce i s-a întâmplat, iar medicii și apropiații săi sunt de părere că ar fi mai bine să nu își amintească, pentru a se proteja. 

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal.

Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”, au declarat apropiații Danei Roba.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Adevăratul motiv care l-a determinat pe soțul Danei Roba să recurgă la violență extremă. Infidelitate sau teama că va fi părăsit

Primele cuvinte rostite de Dana Roba când s-a trezit din comă

Apropiații Danei au spus că deși aceasta se află în stare critică, face progrese. Ce le-a spus celor dragi ei atuunci când s-a trezit din comă? 

„A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat `De ce s-a întâmplat asta?`. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică”

Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva.

Citește și: Dana Roba a reușit să vorbească. Familia vedetei este în culmea fericirii

Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”,

au spus apropiații vedetei, conform Fanatik.

Ajutor pentru Dana Roba

Familia și prietenii vedetei sunt alături de Dana Roba la fiecare pas. Toți s-au mobilizat și au deschis un cont bancar, unde se pot face donații, care vor merge către procedurile medicale la care va fi supusă Dana în viitor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În continuare, urmează operații de reconstrucție a craniului, dar și un lung proces de vindecare.

Citește și: Dana Roba va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale. Make-up artistul se află în stare critică

„A fost deschis un cont de către apropiații ei pentru a o putea ajuta cu banii: IBAN: DE51 7605 0101 0015 0216 03 – Titular: Talos Lidia- Detalii: Donație Dana Dana va avea nevoie de recuperare, reconstruirea craniului, a frunții. Urmează alte operații de reconstrucție a craniului. Va avea un proces de vindecare care necesită, atât putere spirituală, cât și putere financiară”,  au mai spus aceștia pentru sursa citată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si