"Zaba" asa cum il alinta autorul este un suflet nevinovat care a urcat mult prea devreme la ingeri in urma unor probleme grave de sanatate. Cei de la a1.ro au dat publicitatii cateva randuri care cu siguranta nu te vor lasa indiferent.

"La doi ani si jumatate, Cristi, puiul de doi ani si jumatate de la "Marie Curie", a plecat nitel. Acolo s-a nascut, acolo a facut primele nazbatii, acolo l-a aflat pe Mos Craciun.

Acum "Zaba" e undeva sus, printre ingerasi...

Nu l-am stiut pe Cristi. Nu i-am stiut durerea. L-am aflat tarziu, cand, oricum, nu se mai putea face nimic. "Zaba" s-a nascut acolo, la "Marie Curie", la spital. "Terapie Intensiva" si zanele cu ecuson si halat de culoarea peruzelei i-au fost casa vreme de doi ani si jumatate. Locul in care a alergat prima oara, locul in care Mosul i-a adus intaia masinuta, locul unde a legat dintaia sa prietenie cu o fetita. Era vesel, strulubatic, argint viu, chiar daca firele acelea ce-i transmiteau viata il incurcau sa scoata limba.

Da, asta adora, sa scoata limba la toate "mamele" sale de acolo. Ce prichindel nu iubeste asta?

Probleme la nastere. Avea nevoie de o operatie de alungire de intestin. Undeva prin Italia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dar Cristi n-a mai putut si sufletul sau mic a spus "Stop!"

E al naibii de greu sa scrii despre asa ceva. Daca am putea, n-am cere sa dati click! Din asta nu se face trafic, nu se cersesc vizualizari, n-ai nevoie de "vizite" si "unici". V-am da asa, vestea, fara sa va rugam sa apasati pe butonul din stanga al mouselui...

Insa Cristi ar vrea, cu siguranta, sa-l priviti! Pentru a va spune ca viata e frumoasa, ca merita traita in fiecare falfaire de secunda, ca nu trebuie irosita in framantari marunte.

"Zaba", zbor lin, acolo sus! si ai grija ce mai spargi prin Rai, da?", sunt randurile integrale postate de cei de la a1.ro, randuri ce surprind o drama uriasa a unui micut care nu a putut lupta pentru viata lui.

Foto: inimacopiilor.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si