"Suntem oameni care traiesc intr-un mediu murdar, dar care au inima curată; răul nostru ne afectează doar pe noi, așa că fiți liniștiți!" suna ca o sentinta una dintre replicile personajelor.

Episodul din aceasta seara ne duce în mijlocul unei bătălii psihologice intense. Asiye află adevăruri tulburătoare despre Sarp, iar confruntarea dintre ei va aduce momente de teamă și tensiune în întreaga școală Ataman Koleji.

Această scenă se anunță a fi punctul culminant al episodului, lăsând telespectatorii cu sufletul la gură.

Citește și: Yiğit Koçak, Ömer din serialul “Totul despre familia mea”: „Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

În timp ce mărturisirile făcute de Șengül sub influența alcoolului creează un șoc pentru Ömer și Suzan, în viețile lui Berk și Elif apar evenimente neașteptate. Șengül, conștientă de greșelile sale, încearcă cu disperare să-și recâștige iertarea lui Orhan.

Akif, Süreyya și Yaman continuă să fie prinși în mijlocul unor evenimente tulburătoare, cu suișuri și coborâșuri emoționale. În acest episod, fiecare personaj va fi forțat să facă față unor provocări majore, iar acțiunile lor vor avea consecințe profunde.

Nu ratați un episod care promite să aducă în fața telespectatorilor momente dramatice și dezvăluiri care vor schimba pentru totdeauna viețile personajelor îndrăgite. "Totul pentru familia mea", în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si