În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2, în noul episod din serialul ”Rocco Schiavone” îl regăsim pe celebrul inspector în perioada de refacere, în spital, după intervenția chirurgicală suferită, insă, chiar și așa, acesta este implicat total în cazul morții seniorului Sirchia.

Episodul de joi, 2 noiembrie, serialul ”Rocco Schiavone”. Detalii în avans: Rocco - punct ochit, punct lovit. Ce va afla celebrul subcomisar în timpul investigațiilor sale?

Serialul ”Rocco Schiavone”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși încă este internat în spital, Rocco își continuă seria investigațiilor în cazul morții lui Roberto Sirchia și află că Lorenzo, fiul defunctului, pe care îl bănuia de complicitate în moartea tatălui acestuia, ar avea legătură cu o anume Sonia Colombo, o femeie tânără, bogată, care are un fiu în vârstă

de 10 ani. Rocco bănuiește că fiul defunctului ar putea să fie tatăl băiatului misterioasei Sonia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Rocco află că Sebastiano, vechiul său prieten, este decis să-l găsească, indiferent de consecințe, pe Enzo Baiocchi, și îi cere acestuia să nu îl mai caute, pentru că va fi de negăsit. Rocco se teme pentru viața prietenului său.

Citește și: Rocco, pe urmele ucigașului lui Leone- într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”

Ce detaliu înfiorător află Rocco despre operația făcută de către dr.

chirurg Negri, cine sunt criminalii lui Sirchia, și ce implicare va avea dr. Gerardo Petitjacques, în acest caz teribil, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si