Close sidebar
Close sidebar

Era atat de rusinat ca nu are par pe cap incat nu a mai facut sex 3 ani! Cum arata acum barbatul

Un barbat de 25 de ani a trecut printr-o perioada extrem de grea in ultimii ani. Desi este foarte tanar, a inceput sa cheleasca in urma cu ceva vreme, iar asta l-a demoralizat profund.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ani de zile, si-a ascuns chelia sub o bandana, a evitat sa mai iasa in oras si nu s-a mai intalnit cu nicio fata. Timp de 3 ani, nu a mai intretinut nici relatii intime de rusine ca nu are par pe cap, scrie Daily Mail.

A reusit sa stranga 6.000 de lire si si-a facut o operatie de transplant de par, insa rezultatul nu a fost cel dorit. Parul ii crestea foarte incet, iar Mike s-a demoralizat si mai tare.

A cautat solutii si a gasit-o pe cea perfecta. Astfel, dupa ce a apelat la specialistii de la show-ul Body Fixers, viata lui s-a schimbat radical. Expertii i-au dat o bucata de par care se lipeste pe care o poate purta pana cand parul ii va creste. Transformarea este uluitoare, iar Mike spune ca multi burlaci il doresc acum.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Este extraordinar. Nu mi-a venit sa cred! Mi-am regasit increderea in mine si atentia pe care o primesc imi face tare bine. Sunt gay, dar imi fac ochi dulci si barbatii si femeile. Ma simt flatat", a spus Mike.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI