Noah, în vârstă de 12 ani și Weston, în vârstă de 8 ani, au intervenit în momentul în care un copil de șapte ani era cât pe cale să se înece pe fundul unei piscine. Cei doi au înotat până la el și l-au scos din apă. Aceștia au spus că băiatul era albastru la față și nu respira, iar mama lui l-a resuscitat până la venirea ajutoarelor. A fost externat după 36 de ore.

 

Citește și: Un tată a sărit să salveze doi copii din apă, deși nu știa să înoate. Eroul a murit sub ochii copilului său

„Au fost doi eroi care au văzut asta și, fără ca nimeni să știe, au sărit în piscină, l-au luat pe copilul de 7 ani și l-au târât într-o parte. Iată cea mai bună parte- cei doi salvatori au 12 și 8 ani”, a mai spus șeriful care le-a dat copiilor câte o insignă, un pachet de cărți și câte 100 de dolari. 

„Majoritatea eroilor nu poartă capă și așa sunt și acești băieți. Fără ei, el nu ar fi stat acum aici. Au făcut un lucru eroic”, a spus bunicul lui Grifiin. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a fost găsit decedat în bazinul portuar din Mangalia. Polițiștii au deschis o anchetă

Un tată a sărit să salveze doi copii din apă, deși nu știa să înoate. Eroul a murit sub ochii copilului său

Un tată erou, care a sărit să salveze doi copii, deşi nu ştia să înoate, a murit chiar sub ochii fiului său.

Tragedia a avut loc în SUA.

Bărbatul a murit după ce a încercat să salveze doi copii care se înecau. Tatăl-erou se afla la pescuit cu fiul lui când a văzut că doi minori strigă după ajutor.

Acesta nu a ezitat să acționeze, chiar dacă nu știa să înoate. Marvin Alexander Fernandez Chicas își petrecea ziua cu fiul său de 3 ani, Dylan, și câțiva prieteni pe lacul Nockamixon, când tragicul eveniment a avut loc.

Copiii au scăpat cu viață

Cele două victime au fost salvate, dar tatăl a dispărut în apă și a murit.

Omul avea 37 de ani. „Se pare că au avut probleme în apă, iar el a intrat să-i ajute. Din păcate, nu știa să înoate. Copiii au ieșit, el nu'', a declarat şeriful. Cadavrul său a fost găsit la două ore după ce 10 scafandri au cercetat zona.  

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: Copilul, de șase ani, plecat pe malul râului Ialomiţa a fost găsit înecat

Familia este devastată de durere. „Era un bărbat căruia îi plăcea pescuitul și în acea zi [făcea] ceea ce îi plăcea împreună cu câțiva prieteni și fiul lui'', a spus familia sa în cadrul strângerii de fonduri online. Banii strânși ar urma să fie folosiţi pentru a-i trimite trupul înapoi la mama sa din Honduras și pentru a-i ajuta soția și fiul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si