Close sidebar
Close sidebar

Eroii zilei! Doi romani au impiedicat un jaf in centrul Londrei: ”Unul i-a pus piedica, celalalt l-a legat”

Mai multi hoti care voiau sa jefuiasca un magazin de bijuterii din centrul Londrei au fost prinsi de doi romani care munceau in zona.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sase indidivizi au vrut sa dea lovitura in centrul Londrei, la un magazin de bijuterii. Inarmati cu unelte, acestia incercau sa sparga vitrina, cand o echipa de muncitori, din care faceau parte si doi romani, au intervenit. 

”Un roman mai micut de statura l-a prins din spate si i-a pus piedica. In momentul cand i-a pus piedica, a venit altul, alt roman mare, cam la 1,90 metri, facut bine, l-a prins de maini si l-a legat. Dupa care imediat, in doua minute, doua minute jumate, a aparut politia s-au ridicat cu elicopterele sa-i caute pe ceilalti”, a povestit unul dintre martori, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Anchetatorii sustin ca banda era la al doilea jaf din ultimele zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI