Close sidebar
Close sidebar

„Este despre plăcere, te simți bine și-apoi știi că o perioadă nu mai faci excese”

Cum ai o silueta de invidiat, desi detii un business in domeniul produselor de cofetarie? Daciana Sarbu, secretul alegerilor echilibrate, in aceasta seara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la 22:30, la Kanal D

Madalina Grigore,

„Este despre plăcere, te simți bine și-apoi știi că o perioadă nu mai faci excese”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Daciana Sârbu, o prezență plină de eleganță, se dezvăluie într-un interviu maraton, plin de surprize,  in aceasta seara, de la 22:30, la “40 de intrebari cu Denise Rifai, la Kanal D.

„Este despre plăcere, te simți bine și-apoi știi că o perioadă nu mai faci excese”

Secretul Dacianei Sârbu pentru o carieră de succes în această seară la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la 22:30, la Kanal D

Cu o experiență de peste 20 de ani în politică, Daciana Sarbu a ales să-și schimbe direcția in 2019 și să se dedice afacerilor.

În prezent, aceasta gestionează cu succes propriul business în domeniul produselor de cofetarie. Si in ciuda faptului ca prajiturile cele mai delicioase ii sunt mereu la indemana, Daciana Sarbu are o silueta de invidiat.

Fiica politicianului Ilie Sârbu, Daciana Sârbu a fost implicată în politică timp de 22 de ani, ocupând funcții de deputat și europarlamentar în trei mandate consecutive. În anul 2019, a luat decizia de a se retrage din viața politică pentru a se dedica afacerilor private și a se concentra  asupra propriei afaceri de produse de patiserie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"   Cred că echilibrul, cumva, ajută cel mai mult. Nu sunt în categoria celor care s-au născut slabi, din păcate. Așa că e un efort. Mai ales că, în perioada în care trebuie să fac și dezvoltăm rețete și avem degustări, se întâmplă să fie mai greu... Nu e despre slăbit. Este despre plăcere, te simți bine și-apoi știi că o perioadă nu mai faci excese.

Dar te bucuri de ceva bun", afirmă Daciana Sârbu.

Citește și: “Nu te astepți la atâta furie, la atâta durere”, Daciana Sârbu, dezvăluiri încărcate de dramatism despre fiica sa adoptivă, în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

La întrebarea legată de ce simte când fetița sa adoptată îi spune mamă, Daciana a oferit un răspuns emoționant.

“Noi am pornit pe acest drum asumându-ne că vom trăi alături de ea toate traumele prin care a trecut”,   spune Daciana Sârbu.

Nu ratați interviul cu Daciana Sârbu de la "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzat  în această seara, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI