Close sidebar
Close sidebar

"Este o betiva satanista". Ella Dumitru, "ingerasul" care a castigat un concurs de dans, s-a schimbat total

Ella Dumitru a devenit cunoscuta in Romania dupa ce a castigat un show de dans. Tanara, care e din Hunedoara, are o poveste foarte trista de viata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama Ellei, Simona, pentru care tanara s-a inscris in competitie, ramasese imobilizata in scaunul cu rotile, de mai bine de 15 ani. Aceasta dupa ce fostul el sot intrase peste ea in casa si o injunghiase in spate. Bunicul Ellei, Gheorghe Panduru, a fost condamnat la zece ani de inchisoare, dupa ce a incercat sa isi ucida ginerele, pe tatal vitreg al Ellei. A aruncat acid sulfuric pe acesta si i-a provocat arsuri grave. in timpul altercatiei, Panduru a lovit-o cu toporul si pe bunica Ellei, ranind-o grav.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Viata Ellei nu s-a schimbat in bine nici dupa ce a castigat concursul. Tanara si-a acuzat mama ca i-a furat banii castigati pentru a-si plati datoriile. Apoi, a inceput sa faca videochat pentru a-si asigura un trai.

In urma cu trei ani s-a mutat in Anglia, dupa ce a cunoscut un englez pe internet. Pentru a se intretine, a continuat sa faca videochat.

Ella este un complet schimbata si din punct de vedere fizic, tatuandusi corpul cu mai multe insemne pe care mama ei le considera sataniste. "Ella este o betiva satanista! si-a gasit prieteni nepotriviti, care practicau stanismul, s-a automutilat, crestandu-si incheieturile mainilor. si-a inscriptionat steaua satanista pe incheieturile mainilor. Am incercat sa discutam cu ea, dar refuza orice comunicare", povesteste Simona, mama Ellei, potrivit Fanatik.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI