Betty și Costeluș de la Clejani au avut un conflic pe platforma TikTok. Florin Salam a intervenit pentru fiica lui.

Tzancă Uraganu a intervenit în scandalul dintre Florin Salam și Costeluș de la Clejani

În urma conflictului, Costeluș de la Clejani l-a amenințat cu moartea pe Florin Salam, dar și pe familia acestuia.

„N-au nici ce să mănânce în casă și stă de figuri pe TikTok, cu înjurături.

Mă refer chiar la ăsta, nu la altcineva (n.r. Costeluș de la Clejani). După ce că ești ultimul amărât, mai stai să și înjuri pe TikTok? Te mai numești și șmecher? Ești șmecher și ai ciorapi în geam, în loc de perdea. Păi tu te-ai găsit să te iei de noi, măi sclavule? Pentru noi ești o furnică, un aurolac, de ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei.

Citește și: Florin Salam își scoate fata la tablă, după scandalul cu Costeluș de la Clejani: „Uită câteodată cine e ta-su”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vă pup și ies de aici, pentru că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat acolo, să te saturi. Nu mai vreau să vorbesc urât, să-mi închidă contul și să am probleme cu TikTok-ul„,  a spus Tzancă Uraganu.

De unde a pornit conflictul dintre Florin Salam și Costeluș de la Clejani

Totul ar fi pornit de la un joc pe TikTok, dintre Betty Salam și Costeluș de la Clejani.

“Fata mea nu trebuie să joace cu șmecheri. Dacă fata mea nu are minte și a jucat Tik-Tok, ceea ce pe mine mă face să mă simt prost, să joace fata mea joc din acela. N-are voie să intre ea pe joc. Dacă are nevoie de 3 lei, 5 lei, să mă sune pe mine că fac eu rost.

Citește și: VIDEO |Anamaria Prodan, petrecere grandioasă cu manele la împlinirea a 50 de ani

N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik-Tok. Sau dacă intră, să intre să-și prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branșa ei, cu artiști, cu artiste, nu cu șmecheri. Șmecherii au locul lor, eu n-am cum să vorbesc cu urât de nimeni că nu vreau, am intrat doar că e fata mea. Dacă nu era fata mea să i se întâmple chestia asta, eu nu intram.“, a spus Florin Salam.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si