Bogdan a intrat în "Casa Iubirii" decis să o curteze pe Virginia, chiar dacă ea se afla într-o relație cu Robi la acel moment.

Citește și: VIDEO. Se leagă ceva de această dată între Patrick și Virginia? Gesturile lor nu i-au căzut deloc bine lui Robi: ”Te-ai supărat?”

După ce tânăra s-a despărțit de Robi, ea a continuat să-i respingă avansurile și a insistat că nu sunt potriviți unul pentru altul.

Bogdan a schimbat rapid macazul și acum este convins că el poate fi bărbatul la care visează Bianca.

casa iubirii Bianca abia așteaptă date-ul cu Bogdan

Bianca abia așteaptă date-ul cu Bogdan

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca consideră că date-ul cu Bogdan va fi un test important pentru a afla mai multe despre el și dacă relația lor are o șansă sau nu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bianca: "Simt că este un pas foarte important ca să ne dăm seama dacă ne îndreptăm spre o cunoaștere avansată sau nu".

Bianca: Nu o să îi dau un test auto lui Bogdan

Bianca spune că a văzut mai multe discuții în contradictoriu între băieți, inclusiv între Bogdan și Patrick, dar că nu o privesc pe ea.

"Sunteți bărbați și le rezolvați între voi. Pe mine mă interesează cum se raportează el la mine. Dacă mă respectă, dacă e sincer cu mine. Cred că date-ul ăsta mă va ajuta ca să înțeleg mai multe", a spus Bianca.

Ea se vede pe ea ca fiind cea care va gestiona date-ul, dar nu crede că Bogdan va sta doar să răspundă la niște chestionare pe care i le va pune.

"Nu am o listă pregătită, sunt lucruri care îmi vin pe moment. Nu o să îi dau un test auto", a precizat concurenta din emisiunea de la Kanal D.

Bianca, interesată dacă Bogdan este influențat de ceilalți băieți din "Casa Iubirii"

Bianca, interesată dacă Bogdan este influențat de ceilalți băieți din "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bogdan: Cred că și-a dat seama și Bianca ce calități am

Bogdan este din ce în ce mai convins că el ar fi bărbatul pe care îl aștepta Bianca.

"Cred ca și-a dat și ea seama de ce calitati am...!", spune concurentul din "Casa Iubirii".

Bianca le spune băieților că un aspect foarte important pentru ea este ca Bogdan "să fie independent", așa că și-a propus să se uite la episoadele difuzate ca sa observe interactiunile lui Bogdan cu ceilalti baieti.

Robi a sfatuit-o să nu facă asta...

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si