Close sidebar
Close sidebar

Este vestea trista a zilei! Anuntul despre Nicolas Cage a fost facut in urma cu putin timp

Nicolas Cage se pregateste sa renunte la actorie. Celebrul actor american a declarat ca are alte planuri de viitor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicolas Cage, in varsta de 54 de ani, aflat in Puerto Rico pentru a-si prezenta cel mai recent film al sau, “Primal”, de Nick Powell, isi doreste sa puna punct carierei sale in calitate de actor, iar motivele sunt total neasteptate.

Pe langa faptul ca isi doreste sa se ocupe de regie si productie de film, acesta avand deja o companie de profil, Saturn Films, protagonistul din “Ghost Rider” a recunoscut ca actoria ii dauneaza: “Regia este ceva ce vizez sa fac, pentru ca acum sunt in principal artist de film. Voi mai face asta trei sau patru ani şi apoi vreau sa ma concentrez mai mult pe regie.” – a declarat Nicolas Cage.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

De asemenea, acesta a marturisit cu sinceritate ca atunci cand nu joaca intr-un film are tendinte de autodistrugere: “Imi place disciplina muncii, rutina. Aceasta poate face diferenta dintre o sticla de vin si doua.” – a conchis actorul.

Sursa: unica.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI