Close sidebar
Close sidebar

Esti nascut inainte de 1989? Trebuie sa afli si tu asta!

Copiii nascuti in anii care au marcat caderea comunismului in Europa Centrala si de Est, dar si in fosta Uniune Sovietica, sunt mai scunzi de inaltime decat cei nascuti inainte sau dupa aceasta perioada, potrivit unui studiu BERD.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Diferenta de inaltime dintre copiii nascuti intre 1989 si 1991 si cei din anii precedenti si cei din anii urmatori este de aproximativ un centimetru.

Studiul realizat de BERD  a fost facut pe 51.000 de gospodarii din 29 de foste state comuniste, precum si pe gospodariile din patru state occidentale, care nu au trait in comunism.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca adultii care s-au nascut in perioada in care a cazut comunismul sunt cu 1,1 centimetri mai scunzi decat cei nascuti inaintea lor, sau cei nascuti dupa ei, noteaza a1.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI