Close sidebar
Close sidebar

Esti o mireasa moderna sau clasica? Alege buchetul de mireasa in functie de personalitatea ta!

Ne apropiem cu pasi repezi de luna aprilie, ceea ce inseamna ca sezonul nuntilor este mai aproape de noi.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa cum stiti, in postul Pastelui nu se fac nunti, asa ca din luna mai se pot oficializa aceste ceremonii religioase. Insa, adevaratul sezon al nuntilor incepe in luna iunie, deoarece vara este anotimpul ideal pentru ele. Vremea este placuta (exceptand zilele de canicula si zilele in care se formeaza adevarate furtuni, insa si acestea sunt foarte putine), oamenii oricum isi iau concediu in perioada verii, asa ca nu va trebui sa va faceti griji ca nu vin invitatii si puteti organiza chiar si petreceri in aer liber, tocmai datorita temperaturilor placute.

Si pentru ca mai este putin timp pana la vara, pregatirile pentru nunta ar trebui sa intre in linie dreapta. Viitorii miri deja au biserica si localul rezervate, tinutele fie sunt gata, fie mai lipsesc cateva retusuri, accesoriile sunt si ele cumparate. Meniul este ales, fotograful este rezervat si posibil mai aveti cateva detalii de pus la punct, poate chiar lucruri la care nu v-ati gandit pana acum.

Bineinteles ca in apropierea nuntii, va trebui sa va ocupati si de aranjamentele florale (sa le comandati pe cele preferate de voi) si odata cu ele si buchetul de mireasa (si cel pentru nasa).

Florile se comanda ultimele si nu trebuie sa va faceti griji, pentru ca nu este o problema. Nu puteti sa le comandati cu 2-3 zile inainte, dar nici nu le puteti comanda cu un an inainte spre exemplu.

Iar dintre toate aceste flori, cele mai mari emotii sunt cu siguranta rezervate buchetului de mireasa. Acesta trebuie sa fie perfect, sa arate exact cum isi doreste mireasa si mai ales, sa fie proaspat. Bineinteles ca exista diferite tehnici prin care buchetul de mireasa ramane proaspat cateva zile la rand, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji.

Iar daca doriti sa comandati unul dintre cele mai frumoase buchete de mireasa, va recomandam sa consultati si ofertele florariilor online.

Cu siguranta o sa fiti tentati sa mergeti la cea mai apropiata florarie pentru a da comanda de un buchet, insa nu ar fi mai bine sa stati acasa si sa vedeti poze cu buchete superbe si sa luati o decizie dupa ce le-ati vizionat pe toate? In continuare o sa va aratam doua dintre buchetele de mireasa populare anul acesta si pe care le puteti comanda online.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Probabil ati observat ca in ultima perioada, au inceput sa fie din ce in ce mai populare buchetele de mireasa care au in componenta si frunze sau crengute, buchete care nu sunt realizate doar din flori si care nu au un aspect perfect. Aceste buchete atrag tocmai prin simplitatea lor si au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate. Un astfel de exemplu este Buchetul de Mireasa Trandafiri Lila Si Astrantia. Acesta este perfect pentru o mireasa neconformista, o mireasa moderna, care nu tine cont de traditii.

Iar pentru o mireasa clasica, o mireasa care prefera eleganta, recomandam un Buchet De Mireasa Bujori Albi. Bujorii sunt delicati, sunt un simbol ai feminitatii si au inceput sa fie foarte populari pentru buchetele de mireasa in ultimii ani. Ce-i drept, arata spectaculos.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acestea au fost doar doua exemple de buchete de mireasa dintre care puteti alege pentru nunta voastra. Important este sa gasiti ceva care sa va placa si care sa va trezeasca amintiri placute peste ani, cand o sa vedeti florile din care a a fost realizat buchetul vostru de mireasa.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI