Close sidebar
Close sidebar

"Eu eram pe moarte, iar el ma insela” – Drama unei mame, inselata de iubit in timp ce se afla pe patul de spital

O tanara mama a povestit drama prin care a trecut dupa ce a pierdut o sarcina si a aflat ca iubitul ei o insala

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kristy Rathbone, in varsta de 27 de ani din Liverpool, l-a intalnit pe Gary pe un site matrimonial si era convinsa ca este o persoana speciala. Totul s-a transformat insa intr-un cosmar dupa doar 9 luni, cand tanara si-a pierdut copilul si a aflat ca este inselata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cei doi mai aveau un copii din relatiile anterioare, iar tanara a ramas insarcinata. Intr-o dimineata s-a trezit plina de sange si a fost transportata de urgenta la spital, unde a aflat ca avea o sarcina extrauterina si ca pierduse copilul.

"Eram terifiata.

Si ce a fost mai rau era ca Gary nu era sa imi tina mana”, a declarat aceasta.

La o saptamana dupa ce a fost supusa operatiei, tanara a facut o descoperire socanta. Barbatul pe care il iubea mai avea o iubita." Am aflat ca Gary ducea o viata dubla. Era cu ea cand eu eram in spital.

Am fost socata. Chiar cand pierdusem copilul si eram in stare grava”, mai povesteste aceasta. Iar asta nu e tot: si cealalta iubita a barbatului era insarcinata.

In cele din urma, barbatul a marturisit totul si s-au despartit. Acum, la mai bine de doi ani dupa acesta intamplare, Kristy a declarat ca a trecut cu bine peste aceasta perioada si este mai puternica ca oricand.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI