Close sidebar
Close sidebar

„Eu nu il invit nici ca preot, nici ca pedofil”. Pomohaci primeste invitatii sa cante peste tot. Sumele pe care le primeste sunt imense!

Primarul unei comune din România nu il consideră pe Cristian Pomohaci un pedofil, ba din contră acesta l-a invitat să sustină un concert.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi a fost implicat in numeroase scandaluri sexuale, preotul Cristian Pomohaci nu o duce prea rău, ba chiar din contră, acesta se laudă cu ce sume mari invârte.

Primarul stefan Benonie, edil al comunei Aninoasa, care l-a invitat pe Pomohaci să cânte in cadrul unui eveniment organizat de el, acesta explicând de ce este atât de important ca preotul să cânte la el in comună.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Eu nu il invit nici ca preot, nici ca pedofil – eu invit un mare cântăret si un om cu mare suflet.

Eu cred ca la tot ce există fiintă pe lumea asta există prezumtia de nevinovătie”, a spus primarul.

Pomohaci a incasat chiar si 1.000  de euro pentru recital de maximum 30 de minute, asa cum s-a intâmplat la un eveniment organizat la Oradea. Tariful fostului preot a fost aproapiat de cel al unor cântăreti consacrati, precum Dumitru Fărcas sau Nicolae Furdui-Iancu, scrie Bugetul.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI