Close sidebar
Close sidebar

Eugen Teodorovici, anunț de ultimă oră despre conturile românilor cu datorii. Decizie fără precedent

Anunț de ultimă oră de la Eugen Teodorovici. Toți cei care au datorii la Fisc trebuie să știe acest lucru.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministrul Finanțelor le-a transmis contribuabililor care sunt noile modificări. Potrivit acestuia, Fiscul nu va mai face popriri pe conturi.

Eugen Teodorovici, anunț de ultimă oră despre conturile românilor cu datorii. Decizie fără precedent

"Am avut o discuţie cu cei de la Transfond, care vor prelua această funcţie de la ANAF, pentru a rezolva situaţia acelor popriri nejustificate, întârzieri şi neplăceri create sau aduse unui contribuabil, din lipsa unui sistem la nivelul ANAF-ului care să evite astfel de situaţii", a anunţat Ministrul de Finanţe.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ministrul Finanţelor a adăugat că sunt mai multe lucruri care trebuie schimbate la ANAF. „ Cu noua conducere a ANAF-ului, sper că lucrurile se vor schimba în această direcţie: adică simplificări de forme în ceea ce înseamnă modul în care se lucrează la ANAF", a completat Eugen Teodorovici. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI