Piesele „Toy” a israeliencei Netta Barzilai si „Seven Nation Army” a americanilor de la White Stripes formeaza un tot unitar atunci cand le spurapui. O inregistrare in acest sens a fost postata cu aproape doua saptamani inainte de finala Eurovision chiar de catre un internaut din Israel. Se poate vorbi despre un plagiat? Greu de spus, cu toate ca in mediul online au aparut deja opinii ca Nettei ar trebui sa-i fie retras trifeul castigat la Lisabona.


Piesa „Toy” interpreatata de Netta Barzilai a castigat Eurovisionul tocmai pentru orginalitatea ei. Barzilai, o necunoscuta in lumea muzicii, a castigat selectia nationala Eurovision (cu un format cu totul diferit fata de cel de la noi) interpretand piese precum „Rude Boy” a Rihannei sau „Gangnam Style” a lui Psy, dupa care Doron Medalie si Stav Beger au compus „Toy” special pentru Eurovision 2018. Melodia a fost lansata in martie si in cateva zile a strans 20 milioane de vizualizari.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


„Seven Nation Army” a fost lansata tot in martie, insa acum 5 ani.
Melodia a ajuns rapid pe locul 1 in „Billboard Alternative Songs”, a fost desemnat a treia cea mai buna interpretare live a deceniului si a primit un Grammy pentru cea mai buna piesa rock.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si