Cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2019 o va aduce pe scena de la Expo Tel Aviv, în această seară, pe reprezentanta României, Ester Peony.

Până acum, Ester Peony a făcut senzație cu ținutele sale spectaculoase, extrem de sexy. Cântăreața a purtat la deschidere o rochiță transparentă, sclipitoare, accesorizată cu pene.

Eurovision 2019. Având numărul 6 de intrare în concurs, Ester Peony va concura, în această seară, în semifinala a doua, cu reprezentanții din Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania

și Malta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Ester Peony va interpreta pe scena Eurovision 2019 piesa "On a Sunday", cu care a câștigat selecția națională.

 

Eurovision 2019. Tările calificate în prima semifinală de la Tel Aviv

Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino și Slovenia s-au calificat în finala Eurovision 2019 după prima semifinală a concursului. Reprezentanții acestor țări se vor afla în finală, alături de Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia, care sunt calificate direct în finală, și de  gazda de anul acesta, Israel.

Eurovision 2019. Anul acesta, sub sloganul "Dare to dream", concursul Eurovision are loc la Tel Aviv, în Israel, după ce precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta acestei ţări, Netta, cu piesa "Toy".

Până acum, cele mai bune clasări ale României la Eurovision au fost: de două ori locul al treilea cu Luminiţa Anghel & Sistem în 2005 și Paula Seling & Ovi în 2010şi o dată locul al patrulea cu Mihai Trăistariu în anul 2006. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si