Semifinalele din cadrul concursului vor avea loc pe 18 şi 20 mai, iar finala competiţiei, pe 22 mai 2021. Vor fi prezenți la eveniment cântăreți din 41 de ţări. În altă ordine de idei, formatul evenimentului nu este încă stabilit, având în vedere evoluţia pandemiei de COVID-19.

European Broadcasting Union, asociaţia care organizează evenimentului, a transmis că lucrează cu patru scenarii- de la o versiune relativ normală a concursului până la una în contextul în care Olanda ar fi în carantină în acea perioadă. În acest ultim caz, recitalurile vor avea loc fără

public.

Numărul de spectatori s-ar putea reduce și s-ar putea impune reguli pentru distanțarea socială

Organizatorii acestui eveniment propun ca numărul de spectatori să fie unul redus și să se păstreze distanțarea socială anul viitor pe Arena Ahoy din Rotterdam.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Maria Constantin îi dă replica Vlăduței Lupău: ”Sunt cântăreți de Youtube! Perioada asta va tria această masă mare de ”artiști”!”

Citeste si: Corina Chiriac, mărturisiri tulburătoare la 70 de ani: ”Față de vremurile actuale, comunismul era un sugar cu suzeta în gură!”

La ediția de anul viitor vor participa aceeași artiști care au fost aleși și pentru anul 2020

Eurovision Song Contest este unul dintre cele mai mari evenimente televizate, fiind urmărit de până la 200 de milioane de telespectatori. Piesele care au fost alese pentru ediţia 2020 nu vor mai fi eligibile, iar 19 ţări participante au spus că vor trimite acelaşi artist sau grup la ediţia din 2021.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si