Eva Longoria și soțul ei, Jose Baston, au decis să vândă  conacul, în care s-au mutat în urmă cu aproape 4 ani, pentru suma de 23 de milioane de dolari. Pe lângă acest conac, actrița mai deține o proprietate în Malibu și o altă proprietate, cumpărată cu soțul ei, în Mexico City.

Citește și: VIDEO- Jennifer Lopez își vinde casa din Bel Air, California

Eva Longoria își vinde proprietatea cu 23 de milioane de dolari

Conacul actriței arată de-a dreptul spectaculos. Proprietatea, construită pe dealurile din Beverly Hills, se află pe o alee privată a cartierului de lux, înconjurată de garduri electrice și monitorizată cu un sistem video complex. Are o suprafață de 6 hectare și oferă o panoramă superbă asupra orașului și a împrejurimilor acestuia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Întreaga construcție este gândită în cel mai mic detaliu, într-un stil modern și minimalist, cu accent pe elementele luxoase care o împodobesc. Începând de la exteriorul vast și atent organizat, până la interiorul confortabil și lejer, proprietatea este una spațioasă.

Pe cele 6 hectare, vila este înconjurată de o piscină exterioară, un teren de tenis, un loc special amenajat pentru petreceri în aer liber și o sală de fitness.

Interiorul proprietății este o combinație între luxul contemporan și grandioasele vile colonial spaniole. Vila este construită pe două etaje și are finisaje moderne. În casă are 8 dormitoare și 11 băi, care abundă texturile calde și strălucitoare. Într-una dintre camere, elementul de atracție este un uriaș tablou în formă de inimă, pe care Jose Baston i l-a dăruit când a aflat că este însărcinată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si