Prezentatoarea Kanal D aduce informații medicale despre tehnologii avansate, metode de investigare revoluționare și tratamente de ultimă generație tuturor telespectatorilor interesați de aspectele ce țin de sănătate.

" Sunt onorată să primesc acest premiu în numele echipei mele, dar mai ales în numele celor care apelează la noi și a celor care urmăresc în fiecare duminică emisiunea <Apel la consilier>. Mulți dintre noi realizăm cât de importantă este sănătatea atunci când, din păcate, o pierdem.

Acest premiu îmi amintește cu drag de fiecare dintre sutele de pacienți cu care am colaborat și care a reușit să își recâștige sănătatea. Lor le dedic acest premiu, dar și celor care ne urmăresc la Kanal D și află de acolo care sunt cele mai bune metode de tratament disponibile în spitalele din întreaga lume", a declarat Eva Pavel, gazda emisiunii "Apel la consilier".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Printre cei care au primit distincții de excelență s-au numărat Carmen Tănase, Cristina Bâtlan, Ada Vertan, Ovidiu Lipan Țăndărică, Leon Dănăilă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si