Close sidebar
Close sidebar

Evadare din inchisoare esuata. O femeie si-a ascuns sotul intr-un troler roz, dar nu a putut sa il care dupa ea

O femeie a incercat sa isi scoata sotul din inschisoare ascunzandu-l intr-un troler roz, dar a atras atentia gardienilor pentru ca nu putea sa il traga dupa ea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

sursa foto: CEN

Incidentul a avut loc la penitenciarul Jose Antonio Anzoategui din Venezuela, unde barbatul isi ispaseste pedepsa de 9 ani de inchisoare pentru furt.
Femeia in varsta de 25 de ani a mers in vizita la sotul sau alaturi de o fetita de 6 ani. Tanara a adus cu ea si un troler roz care a starnit suspiciunea gardienilor abia atunci cand aceasta se chinuia sa il traga dupa ea.
Paznicii au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand l-au deschis. Condamnatul Ibrain Jose Vargas Garcia statea chircit in el. Atat tanata cat si detinutul au fost arestati, iar acesta din urma s-a intors in celula sa, scrie The Sun.
Fetia de 6 ani se afla acum in grija serviciilor sociale.

Incidentul a avut loc la penitenciarul Jose Antonio Anzoategui din Venezuela, unde barbatul isi ispaseste pedepsa de 9 ani de inchisoare pentru furt. Femeia

in varsta de 25 de ani a mers in vizita la sotul sau alaturi de o fetita de 6 ani.

Tanara a adus cu ea si un troler roz care a starnit suspiciunea gardienilor abia atunci cand aceasta se chinuia sa il traga dupa ea. Paznicii au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand l-au deschis. Condamnatul Ibrain Jose Vargas Garcia statea chircit in el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Atat tanara cat si detinutul au fost arestati, iar acesta din urma s-a intors in celula sa, scrie The Sun . Fetia de 6 ani se afla acum in grija serviciilor sociale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI