Copila este plină de viață și venirea ei a adus bucurie părinților cât și frățiorului său mai mare. Acum, Evelin se luptă pentru a supraviețui, iar asta depinde și de ajutorul celor din jur. „Ea este prințesa mea, Evelin. Inimioara ei are un defect care trebuie operat fiindcă din cauza acestui defect, micuța mea nu crește. Evelin are doar 4.6kg. Deși are vârsta de 1 an și 2 luni, arată ca un bebeluș.

Medicii mi-au zis că trebuie operată acum, cel târziu în următoarele săptămâni, iar operația costă 14.000 euro, o sumă uriașă pentru mine.
Prințesa mea s-a născut sănătoasă însă, nu lua în greutate. Am consultat foarte mulți medici pediatri, cardiologi, neurologi, am făcut teste și analize, eliminând rând pe rând bolile de care era suspectată. Neurologic este perfect normală, este un copil minunat, isteață foc, jucăușă și mereu cu zâmbetul pe buze, dar…nu crește. După foarte multe investigații și medici consultați, am aflat că găurile de la inimă sunt duble, sunt foarte mari și trebuie intervenit chirurgical acum, în cel mai scurt timp posibil.” spune mama copilei.

Oamenii cu suflet mare o pot ajuta pe Evelin să trăiască

Costul operației depășește posibilitățile financiare ale familiei, așa că părinții fetei lansează un apel pentru a-și salva fiica.

Citește si: O fetiță de 12 ani a fost lovită de o mașină, în Dumbrăvița

„Operația costă enorm de mult pentru mine și orice aș face, nu aș reuși să strâng acești bani în timp atât de scurt. M-am gândit că poate vom reuși cu ajutorul oamenilor, eu aș încerca orice doar să îmi văd micuța că este bine. Operația trebuie făcută de urgență fiindcă corpul ei rămâne foarte tare în urmă și riscă să intervină oricând complicații devastatoare.

Dacă reușim să corectăm problema acum, ea are foarte mari șanse să se recupereze și să se dezvolte normal.
Sunt mama ei și aș merge până la capătul lumii pentru ea, cum ar face oricare mamă care citește aceste rânduri. Vă rog din tot sufletul meu să-mi ajutați prințesa să se însănătoșească, să-și poată continua călătoria în viață fără să sufere de pe urma acestei probleme medicale.
Vă mulțumesc pentru fiecare mic ajutor și vă rog să distribuiți, să ajungă povestea micuței mele prințese la cât mai mulți oameni cu suflet mare.
La detalii donație, vă rog să specificați numele Evelin”, a adăugat mama fetiței.

evelin și mama ei

Evelin alături de mama ei.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: Moarte cumplită pentru Roxana Alexandra. Boala i-a răpus viața

Dacă doriți să salvați o viață și să aduceți un zâmbet pe chipul copilei o puteți face donând orice sumă în conturile bancare de mai jos:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel
🕳️ Donații cu cardul, fb fundraiser https://www.facebook.com/donate/788027945763967/
🕳 Paypal: paypal.me/asociatiaNoel
🕳 Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/
🕳 Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1
🕳 BT Pay: 0752076131
🕳 Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise
🕳 Sponsorizări firme: asociatianoel.ro/donatii/sponsorizare

Citește si: Accident grav în județul Giurgiu. Au fost implicate cinci autoturisme

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Bună!Ma numesc Evelin și am 1 an și 2 luni, am nevoie de ajutorul prietenilor de pe Facebook ca să ajung în Turcia sa ma operez la inimioară.Din aceasta cauza nu ma dezvolt și nu i-au în greutate am 4.600g.Îmi doresc sa pot merge și eu în piciorușe ca și ceilalți copii de vârsta mea și sa ma pot juca și eu!Orice ajutor este sfânt pentru mine.Mami îmi este alături mereu și ma iubește cel mai mult!Se roagă la Doamne, Doamne sa fiu și eu bine!Doamne ajuta!😇😇😇🙏🙏🙏”, este mesajul postat de tânăra mamă îndurerată.

Citește si: O asistentă a ucis, din a patra încercare, o fetiță născută prematur, după ce i-ar fi pompat aer în sânge. Aceasta a mai ucis încă șase copii și este acuzată de alte zece tentative de omor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si