Close sidebar
Close sidebar

Eveniment inedit in Bucuresti! Un tanar vrea sa alerge timp de 24 de ore fara oprire in Herastrau! Afla cum poti lua parte la eveniment!

Numele lui este Radu Milea si cu siguranta ca va deveni cunoscut datorita incercarii pe care vrea sa o faca pe 11 iunie in parcul Herastrau.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Radu are 27 de ani si si-a propus sa alerge timp de 24 de ore, fara intrerupere, in cel mai mare parc din Capitala. El va parcurge o "bucla" de aproximativ 1,5 kilometri si va fi cronometrat electronic. "Mi-am spus ca trebuie sa-mi testez limitele fizice si psihice printr-o incercare personala, asa ca am decis sa alerg 24 de ore, inspirat si de realizarea lui Serban Chiurlea din 2010, din dorinta de a stabili un record national, dar si pentru a testa reactia corpului meu la o alergare atat de lunga“, a spus Radu Milea despre proiectul sau numit "Radu Milea Against the Clock – One Day, One Run, 24h Running Challenge".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Oricine doreste poate alerga pe data de 11 iunie alaturi de Radu. Evenimentul incepe la ora 10 de dimineata.

Singura conotatie negativa a acestui eveniment este ca acerst record ar putea sa ramana neoficial pentru ca Federatia Romana de Atletism nu a raspuns inca demersului inaintat de maratonist.

Pentru a afla toate informatiile despre aceasta incercare, dar si despre modul in care poti alerga alaturi de Radu, poti sa il contactezi AICI:

Radu Milea Mail: comunicare@sportguru.ro



Mail: contact@teamrun.ro

Pagina oficială facebook: https://www.facebook.com/radumilea.official/

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI