In această seară, la ora 20:00, un nou episod palpitant din serialul „Tablou de familie”ii va ține telespectatorii cu sufletul la gură printr-o serie de întâmplări pline de tensiune și emoție.

În acest episod, Azra va încerca să facă față situațiilor dificile apărute în urma discuțiilor avute cu Sergen și Jale. Determinată să nu lase aceste evenimente să afecteze relația cu copiii săi, Azra va face eforturi extraordinare pentru a păstra aparențele de normalitate.

Însă lucrurile devin și mai complicate atunci când este nevoită să colaboreze profesional cu Sergen.

Între timp, Jale începe să se apropie de Miray, în timp ce continuă să cerceteze familia Azrei. În paralel, Yıldırım și Azra deschid din nou dosarele trecutului, iar Sergen, conștient că își pierde soția, scapa controlul asupra propriilor reacții.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În fața spectrului falimentului, Çolpan realizează că singura cale de salvare pentru Cevher Hukuk este cazul Berksoy. Azra, care află prea târziu despre situația mamei sale, se vede prinsă între dilema carierei și a familiei.

În timp ce toate acestea se desfășoară, Ceylan, complet refăcută, revine la Arsen Hukuk, fără să știe că Eșref, cel care a decis să o atace, își pune în aplicare planurile.

Eylul, pe de altă parte, pregătește o nouă strategie pentru a dovedi în fața instanței că divorțul de Ural este inutil.

Rezultatul neașteptat al cazului Berksoy aduce un punct culminant după o luptă intensă între părți. În finalul zilei, familia se reunește, iar Azra va face o dezvăluire surprinzătoare, care va schimba cursul evenimentelor.

Nu ratați acest episod captivant al serialului „Tablou de familie”, difuzat în această seară, la ora 20:00, numai pe Kanal D! Pregătiți-vă pentru o seară plină de suspans și emoții intense.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si