Buna ziua doamnelor si domnilor, la multi ani copii! Ziua de 1 iunie si  rusaliile aduc anul aceasta o minivacana! Un bun prilej pentru a petrece mai mult timp in compania piticilor. Va spunem acum, unde se organizeaza petreceri pentru ei. Va invit mai intai in capitala la singurul festival culinar dedicat copiilor si parintilor interesati de retete delicioase, dar si sanatoase!

PARCUL HERASTRAU
In pacul herastrau vor avea loc mai multe ateliere destinate celor mici, iar jocuri precum elasticul sau patratica vor fi readuse in atentia lor.

PARCUL LACUL TEI
Si in parcul Lacul Tei pana pe 5 iunie, copiii se pot distra in cel mai mare parc de distractii amenajat special pentru ei, din care nu vor lipsi trenuletele si toboganele gonflabile

CLUJ
Si la Cluj Ziua Copilului se extinde pe un weekend intreg.In parcul central vor avea loc activitati distractive in special pentru copii, dar nu se vor plictisi nici parintii. Organizatorii pregatesc patru zile pline de veselie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

DINO PARK 
Si la Dino Park copiii sunt asteptati cu surprize!

MARAMURES 

Daca este sarbatoare atunci sa fie si dans si voie buna. Cu mic cu mare, maramuresenii sunt chemati sa joacela sura, in acest week-end. Biletul pentru acest festival este costumul traditional.

DISTRACTIE LA MARE
Vreti sa dati o fuga pana la mare sa va distrati, iata unde sunt cele mai cool petreceri!

RALIUL ARADULUI
Aradul devine capitala adrenalinei! Incepe raliul aradului cu masini puternice si fete numai una si una!

Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet! Pana saptamana viitoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si