Participanţii Exatlon România se pregătesc pentru lupta cu Mexicul! Nu doar că există antipatii între membrii celor două echipe ale României, dar astăzi vor lupta împreună pentru un premiu special.

”Să nu mai decidă Monica cu cine mă duc eu. Mi-e foarte greu să pun umăr la umăr cu nişte oameni care nu ştiu să respecte”, a spus Ana.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Îmi e foarte silă şi scârbă că trebuie să fac echipă cu ei. am încercat să fim umili, ne-am săturat să ne tot înjure şi să ne desconsidere, ne-am schimbat puţin. Noi suntem motivaţi. Arătăm ce poate face echipa Războinică a României. Împreună cu Faimoşii, chiar dacă nu-mi doresc asta, să-i rupem. Hai România!”, a spus Iulia Pîtea înainte de începerea meciului cu Mexic.

”E un meci extrem de important atât pentru noi, cât şi pentru cei de acasă. E un sentiment foarte frumos să lupţi pentru ţară”, a spus Yamato Zaharia.

”Cred că jocurile internaţionale ne unesc foarte mult”, a spus Cristi Pulhac. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si