Close sidebar
Close sidebar

Exatlon 16 februarie. Scandal între Mihaela și Ana Cazan! Războinica nu a mai rezistat: „Mereu vă legați de mine!”

Un nou scandal a izbucnit în echipa Războinicilor.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un schimb de replici a avut loc între Ana Cazan și Mihaela Popescu. În timp ce Războincii discutau înainte de meci, un scandal a izbucnit între cele două fete. Totul a pornit după ce Ana a felicitat-o pe Mihaela pentru că și-ar fi învins teama de tobogan, iar cea din urmă s-a simțit ofensată că o temere de-ale ei ar fi fost adusă din nou în discuție. Mai mult, ea a spus că problem era înălțimea, nu toboganul, și că nu mai vrea să se discute pe acest subiect.

„Nu-mi place să se vorbească mereu pe acelasi subiect. Era frică de înălțime, nu mi-am învins nicio frică, nu am avut frică de tobogan. Mereu vă legați de mine. Eu nu am spus nimic despre nimeni...”, a spus Mihaela în fața tuturor Războinicilor.

Ce au declarat la interviu

„Am avut o mica discutie cu Ana Cazan, ea spunand de fiecare data ca am o mica ezitare si ca am depasit momentul. Si, la un moment dat te deranjeaza chestia asta pentru ca am depasit momentul, tu ai inteles deja chestia asta, dar nu este nicio problema, este parerea ei, este opinia ei, poate sa spuna orice”, a spus Mihaela Popescu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Fosta iubită a lui Ionuț Jaguarul s-a pozat cu un copil în brațe: ”Te văd super bine în postura de mamă”

„Eu cu Mihaela ne înțelegem foarte bine. La primul traseu de tobogan ea a avut o ezitare si acest lucru i-a aratat echipei că ei îi este frică. Întotdeauna o felicitam că și-a învins frica, dar ea spune că nu a avut nivio frică, nicio ezitare.

Nu a fost așa, dar este părerea ei, o iau ca atare. Dacă ea crede că nu a avut nicio teamă și că a fost doar o stragie să-i păcălească pe Faimoși, e treaba ei. Noi ne dorim să aducem unct echipei, asta contează cel mai mult. Trebuie să fim cât mai uniți, nu doar băieții să aducă puncte, asta nu este o echipă”, a spus și Ana Cazan, încercând să minimalizeze conflictul pe care l-a avut cu Războinica Mihaela Popescu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI