Close sidebar
Close sidebar

Exatlon 17 aprilie. S-a rupt lantul de iubire? Schimb de replici dure intre Giani Kirita si Diana Belbita: "Tu ai acest minus. Nu are rost sa discutam!"

Tensiuni intre echipa Faimosilor chiar inainte de nominalizari. Giani Kirita si Diana Belbita au avut un schimb de replici dure.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In drum spre Arena, Faimosii au avut discutii aprinse in microbuz.

Tensiunile dintre faimosi au fost create in urma discutiilor despre persoanele propuse spre eliminare.

Cele trei fete, Diana, Larisa si Geanina, au fost convinse ca baieti au avut un plan ca una dintre ele sa plece acasa.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Diana Belbita, cea care a legat o prietenie stransa cu baietii din echipa ei, a ridicat problema si, cu stupoare, a aflat ca e in pericol sa fie eliminata.
Giani a fost extrem de transant cu ea, dupa ce Diana a incercat sa il convinga ca merita mai degraba ea sa ramana in concurs, decat Larisa.

"De ce esti tu mai buna decat Larisa? Hai sa o luam logic, Larisa a adus mai multe puncte decat tine", i-a spus Giani.

"Ati avut asta pregatita de la inceput. Eram sigura. Nu are sens sa mai continuam discutia", a spus, dezamagita, Belbita.

"Din 7 trasee tu nu poti sa faci 3, fiindca nu stii sa inoti! Cum ai vrea ca oamenii astia sa fie propusi in fata ta, cand tu ai acest minus?", i-a spus Vladimir.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI