Conform datelor furnizate de Kantar Media, in intervalul 20:04 – 23:17, Kanal D a fost lider de audienta, atat de segmentul de public National, cat si All Urban.

Cu 11,9% rating si 22,7% cota de piata, in randul populatiei din intreaga tara, si 8,8% rating si 16,9% cota de piata, inregistrate la nivelul populatiei de la orase, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

In ceea ce priveste targetul Comercial, statia s-a clasat pe locul doi, cu 8,3% rating si 18,0% cota de piata, adica, emisiunea a fost urmarita in medie, pe minut, de aproape 400.000 de telespectatori cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

Peste doua milioane de romani (2.128.000) au urmarit aseara “Exatlon” si probele spectaculoase pe care le-au trait la intensitate maxima alturi de favoritii lor din competitia sportiva televizata.

Minutul de aur, atins la 21:48, a adunat in fata micilor ecrane 2.521.000 de fani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si