Desi parea ca relatia lor s-a sudat, imediat dupa ce au pierdut proba de aseara, Razboinicii au inceput sa se certe pentru nominalizari. Din nou cea mai antipatica persoana din grup s-a dovedit a fi Anca, concurenta ce a fost propusa de echipa pentru eliminare, desi strategia lor era aceea de a-l propune pe Radu, dar comportamentul Ancai i-a facut pe Razboinicii sa se razgandeasca.

A doua propunere pentru eliminare a fost nou venitul Alex, concurent propus de Mariana, in timp ce Alina a decis sa il nominalizeze pe Radu, mai ales ca acesta are si probleme de sanatate si si-ar dori sa plece acasa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Ei bine, pe retelele de socializare s-a discutat intens despre cine urmeaza sa fie eliminat, iar fanii au ajuns la o singura concluzie, aceea ca Anca este concurenta din tabara Razboinicilor ce ar trebui sa paraseasca Exatlon Romania.

Poll-urile, dar si mesajele internautilor arata clar ca nimeni nu o mai vrea pe Anca printre "albastrii". Daca se confirma aceste date, ramane de vazut diseara, de la 19:45, la Kanal D, atunci cand Exatlon intra in casele romanilor.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si