Close sidebar
Close sidebar

Exatlon 19 februarie. E cam clara treaba! Publicul a votat si EL este "Razboinicul" ce urmeaza sa paraseasca Exatlon Romania - Nimeni nu ii ofera nicio sansa sa mai ramana in concurs

In Exatlon 19 februarie a avut parte un nou duel electrizant intre Faimosi si Razboinici, dar de data aceasta castig de cauza au avut Faimosii, asa ca Razboinicii se vad nevoiti sa elimine un om din echipa.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi parea ca relatia lor s-a sudat, imediat dupa ce au pierdut proba de aseara, Razboinicii au inceput sa se certe pentru nominalizari. Din nou cea mai antipatica persoana din grup s-a dovedit a fi Anca, concurenta ce a fost propusa de echipa pentru eliminare, desi strategia lor era aceea de a-l propune pe Radu, dar comportamentul Ancai i-a facut pe Razboinicii sa se razgandeasca.

A doua propunere pentru eliminare a fost nou venitul Alex, concurent propus de Mariana, in timp ce Alina a decis sa il nominalizeze pe Radu, mai ales ca acesta are si probleme de sanatate si si-ar dori sa plece acasa.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Ei bine, pe retelele de socializare s-a discutat intens despre cine urmeaza sa fie eliminat, iar fanii au ajuns la o singura concluzie, aceea ca Anca este concurenta din tabara Razboinicilor ce ar trebui sa paraseasca Exatlon Romania.

Poll-urile, dar si mesajele internautilor arata clar ca nimeni nu o mai vrea pe Anca printre "albastrii".

Daca se confirma aceste date, ramane de vazut diseara, de la 19:45, la Kanal D, atunci cand Exatlon intra in casele romanilor.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI