Mariana, spre exemplu, a marturisit ca mama ei a murit si acest lucru ii trezeste sentimente foarte triste.

”Mi-e dor de mama pe care nu mai stiu ca nu mai pot sa o vad, pentru ca a plecat la ingeri.

Mi-e dor si de copilul meu, dar stiu ca sunt puternica si stiu ca voi trece mai departe.”, a spus Mariana.

Alina, de asemenea, a izbucnit in lacrimi: ”O sa-mi treaca. Stefan a fost intrebat daca o persoana ar fi fost aici, stand, insa eu pot sa raspund. Pot sa raspund eu. Cu tot respectul, as fi uitat de toti si as fi sarit pentru mama.”, a spus Alina, printre lacrimi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Diana Belbita a a vorbit despre tatal ei printre lacrimi si a spus ca ii datoreaza tot ceea ce este astazi. ”O iubesc foarte, foarte mult pe mama, dar eu cred ca toata sunt tata in fire. Cred ca datorita lui sunt ceea ce sunt astazi, cred ca toate competitiile in care am luptat au fost pentru el. Imi este foarte dor de ei, asa ca voi lupta mai departe aici, in Dominicana”, a spus ea.

De asemenea, Larisa a marturisit ca tatal ei a murit acum cinci luni de zile.

”Tata a murit acum cinci luni, de asta sunt aici. Cred ca imi distrage atentia si ma ajuta sa trec mai departe. Cred ca as vrea sa fie sotul meu aici.”, a mai spus Larisa.

Si baietii plang cateodata, iar acest lucru l-a dovedit Ionut. ”Cand vine vorba de familie, e o coarda sensibila pentru mnine. Eu nu pot vorbi cu ei, eu nu-i pot auzi, dar cu toate astea, ma gandesc la ei si merg la departe. Stiu ca va veni o zi in care voi merge acasa si am invatat foarte multe. Cand voi ajunge acasa voi  fi mai responsabil. ”, a precizat el.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si