Autoimpus lider al echipei, Giani Kirita, simte ca puterea ii fuge de sub picioare, mai ales dupa destramare, dar si dupa ce comportamentul lui i-a facut pe multi sa il priveasca cu alti ochi.

Aseara, in momentul in care Anca Surdu a pierdut duelul impotriva razboinicei Roxana, iar "Faimosii" au stiut ca trebuie sa mearga la "cotet", Giani a izbucnit nervos si a inceput sa urle la Anca Surdu si la Diana Bulimar.

"Uite, ca ei eram noi si uite cum suntem noi. Asta voi ati facut-o, in perversitatea voastra. Da, Didi, voi doua", si-a spus Giani of-ul.

Dupa iesirea nervoasa a fostului fotbalist, singurul care a indraznit sa comenteze si sa sara in apararea fetelor a fost Ion Oncescu. De aici, pana la un dialog aprins cu Giani nu a fost cale lunga.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Exatlon 6 februarie. Dialogul dintre Ion Oncescu si Giani Kirita

I on Oncescu: "Nu sunt ele de vina, toti suntem!"

Giani Kirita: "Taci, ma, din gura!"

Ion Oncescu: "Nu sunt niciun "ma", noi nu am pierdut din cauza lor acum. Nu din cauza lor, toti am tras cat am putut. Si nu taci "ma" din gura. Ion. Punct. Nu "ma"".

Giani Kirita: "Da bine, ma Ioane, ok. Si ce vrei, sa-ti fac statuie sau ce.."

Ion Oncescu: "Am cerut asta? Sa nu-mi spui "ma", ca eu nu te-am facut "ma"".

Giani Kirita: "Dar cum vrei sa-ti spun? Care e problema? Nu te uita asa ca nu ma impresionezi cu nimic, ma! Ai auzit?"

Ion Oncescu: "Nici tu pe mine!".

Exatlon 6 februarie. Ce se mai intampla in echipa Faimosilor

Lucrurile au degenerat si in Arena, atunci cand Cosmin Cernat a incercat sa faca lumina in ceea ce priveste situatia din echipa "Faimosilor". Desi au spus ca au vorbit intre ei si ca lucrurile vor reveni la normal, totusi, o stare de tensiune se instaleaza din ce in ce mai mult in sanul echipei.

Nu rata nicio editie Exatlon Romania, de sambata pana marti, de la 20:00, numai pe Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si