Statia s-a clasat pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate, cu 8,7% Rating si 20,6% cota de piata, pe Comercial, cu 9,1% Rating si 18,7% cota de piata, in randul publicului de la orase, si cu 11,1% Rating si 22,5% cota de piata, pe targetul National.

Minutul de aur, inregistrat la 20:54, a tinut in fata micilor ecrane, la Kanal D, 2. 511.000 de fani ai reality-ului.

A fost o adevarata inclestare a titanilor in competitia de aseara, romanii au avut drept competitori nume grele din Turcia, precum Umit Karan, fotbalist valoros, Sema Apak, o atleta exceptionala, sau Hilmi Cem, un sportiv si actor in care telespectatorii l-au putut recunoaste pe Yavuz, personaj din serialul "Suleyman Magnificul". 
Giani Kirita si Umit Karan au avut o intreaga istorie impreuma, fotbalistul turc fiind si cel din cauza caruia Kirita a incasat in trecut un cartonas rosu. Cuvinte de lauda au venit reciproc, din partea ambelor echipe, turcii s-au inclinat in fata valorilor romanesti, amintind nume de aur ale fotbalului romanesc, precum Gica Hagi, Mircea Lucescu, Gica Popescu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Purtam un respect deosebit si o mare dragoste pentru romani!", a spus si Nihat Dogan, cantaret si actor celebru in Turcia.
          

Competitia a fost una dramatica, scorul de 6-1, in favoarea Turciei, a fost rasturnat in cele din urma de jocul exceptional al romanilor. La scorul de 8-8,  Roxana si Ionut au fost alesi de echipa ca fiind cei mai buni sa reprezinte Romania.

Precizia si indemanarea Roxanei, dobandite in cei 12 ani de handbal de performanta, dar si determinarea si agilitatea lui Ionut au adus ultimele doua puncte de care avea nevoie echipa Romaniei pentru a castiga.

Emotiile au fost coplesitoare la final, membrii echipei galbene s-au imbratisat, au dansat si au parut sa fie mai uniti ca niciodata pana acum, indiferent ca erau Razboinici sau Faimosi. O victorie superba si asteptata, ce a mai adaugat o experienta extraordinara atat echipei Romaniei, cat si milioanelor de telespectatori care au trait emotiile competitiei din fata micilor ecrane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si