Andreea Marin va împlini în curând 49 de ani, mai exact pe data de 22 decembrie. Fosta Zână a surprizelor arată splendid și pare că se menține foarte bine.

Andreea Marin, sărbători petrecute cu nostalgie

În apropierea sărbătorilor aceasta a povestit jurnaliștilor Kanal D despre momentele de fericire pură din copilăria sa, dar și despre bunătățile care nu îi lipsesc niciodată de pe masă.

Tot ea a trăit cu nostalgie amintire din trecut, atunci când părinții îi erau aproape la orice pas.

Cele mai frumoase amintiri care îmi vin în minte legate de Crăciun sunt pregătirea bradului, învârtirea sărmăluțelor cu mama, cozonacul uriaș al bunicii, cizmele tatei scrâșnind în zăpadă trăgând sania cu noi după el, derdelușul copilăriei, zăpada până la streașina casei, mireasmă de cetina și mâncare tradiționala Crăciun, bucuria acelor vremuri … toate sunt în memoria mea afectivă. Tot ce am trăit în familie, când ai mei nu erau încă îngeri e de neuitat și e prețios pentru sufletul meu”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin Crăciun

Andreea Marin și-a amintit de sărbătorile petrecute alături de părinții săi.

[Sursa foto: Facebook]

Fosta prezentatoare TV se mândrește cu fiica ei, care a venit ca o minune în viața ei

De asemenea, fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit și despre minunea care i s-a întâmplat chiar în pragul Crăciunului.

”Negreșit, special a fost primul Crăciun petrecut cu fiica mea proaspăt venită pe lume. Ea s-a născut pe 15 decembrie, iar pe 22 e ziua mea ”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin Crăciun

Andreea Marin și-a amintit cu nostalgie de perioada copilăriei.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV! Unde petrece Ilie Năstase Crăciunul? Numărul 1 în tenis, nostalgic înainte de sărbători: „Eram mai mult prin avioane”

Violeta urmează să împlinească 16 ani, iar mama sa este extrem de mândră de reușitele ei. Pe viitor, aceasta își dorește să urmeze Dreptul.

Andreea Marin colinda în Moldova cu chitara și acordeonul

Deși nu a trăit vremuri tocmai roz în copilăria sa, Andreea Marin s-a declarant fascinată de sărbătorile petrecute în vremea comunismului. Chiar dacă nu erau posibilități financiare, copiii se bucurau din lucruri mărunte și trăiau adevăratul sentiment de fericire.

”Eu am copilărit pe vremea regimului comunist, când posibiltățile noastre erau mult mai mici, cu toate astea ai mei știau să facă totul spre bucuria noastră, să păstreze misterul, povestea Crăciunului se transformă în realitate pentru noi, tradițiile erau vii și îmbrățișate la noi acasă, iar Moldova în decembrie era de vis. Mergeam cu chitară sau acordeonul din casă în casă, îmbujorați și bucuroși să primim mere, colaci, cozonac, turtă dulce. Mergeam pe patine, bătaia cu bulgări era o bucurie, cadourile de Crăciun nu erau bogate ca acum, dar le prețuiam cum se cuvine. Totul era iubire”, a povestit fosta jurnalistă.

Andreea Marin Crăciun

Andreea Marin va petrece sărbătorile alături de familie.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV| Camelia Potec, amintiri emoționante! A câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice, dar puțini sunt cei care știu ce tradiție respectă de Crăciun: „Făceam tot posibilul să fim acolo”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Andreea Marin a mai spus că totul, era decorat ca în povești acasă la ea, iar mâncarea tradițională ca în Moldova și bucuria celor dragi aproape erau hrană pentru suflet.

De Crăciunul acesta ea spune că va pregăti piftie, cozonaci, plăcinte, dar și sărmăluțe. Cât pentru anul următor ea își dorește în primul rând sănătate, dar și pace în lume

”Îmi doresc sănătate, că-i mai bună decât toate, și pace, atât de prețioasă și dorită pe pământ acum! La mulți ani!”, a conchis fosta prezentatoare TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si