George Constantin și-a pierdut la vârsta de 72 de ani cele două nepoate, fiul și nora, în tragedia din Veneția. Bărbatul știa că fiul său a plecat într-o excursie de câteva zile, cu familia, în Italia. Din nefericire, niciunul nu îi va mai trece pragul casei.

Cu ochii înlăcrimați, bărbatul ridică din umeri că nu știe nimic oficial de la autorități, că nu a fost de poliție. În decembrie, urma să fie vizitat de cei care au sfârșit, tragic, în autocarul care a luat foc în Veneția.

"Au plecat în excursie și s-au dus de tot", spune cel care plânge copilul, nora și nepoatele.

"Au plecat în excursie și s-au dus de tot". Mărturia emoționantă a bunicului care și-a pierdut băiatul, nora și cele două nepoate în accidentul din Veneția

"Au plecat în excursie și s-au dus de tot". Mărturia emoționantă a bunicului care și-a pierdut băiatul, nora și cele două nepoate în accidentul din Veneția

[Sursa foto: Colaj]

"În decembrie veneau iar acasă"

Tragedia trăită de familiile românilor care și-au pierdut viața în autocarul care a luat foc, după ce s-a prăbușit de pe un pasaj, în Veneția, nu poate fi descrisă în cuvinte. 

Tatăl victimei a povestit, în exclusivitate pentru jurnaliștii Știrilor Kanal D, despre plecarea fiului și familiei în excursia care le-a curmat viața.

Familia care a pierit în accidentul din Veneția

Familia care a pierit în accidentul din Veneția

[Sursa foto: Capturi Stirile Kanal D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Am înțeles că mai aveau 1 km sau doi să ajungă la destinație și s-au dus. În iunie au fost acasă toți. Acum, în decembrie veneau iar acasă. Eu am înțeles că i s-a făcut rău șoferului, după câte mi-a spus cineva. I-a venit rău și de din cauza asta s-a răsturnat... El, băiatul, adică fiul meu, e întreg și cu o fată, cealaltă și cu noru mea scrum, au ars.

Așa mi s-a spus și mie de ăștia..." ,  a declarat bărbatul care a rămas fără nepoate.

Bărbatul mărturisește că nu a fost înștiințat de autorități. Nu a fost sunat și nimeni nu i-a trecut pragul pentru a-l informa oficial despre cele întâmplate cu copilul său și familia acestuia. Știe de la televizor că cei de la MAI se vor ocupa de repatrierea trupurilor neînsuflețite ale familiei.

"Eu n-am fost acasă, nu știu, nu știu. Nu știu până nu se află toate, că fiecare spune ce știe, nu, că până nu ne dovedește să arăt nu știu, nu știu. Dar adevărat este, că am înțeles că au dat Mircea, că el este, cu soție și copii. E clar, fata de 13 și aia de 8, Maria. După ce a găsit adresa la ăsta, la hotel, au reacționat și a dat în țară că am înțeles că-i aduce Ministerul de Interne, se implică ei și-i aduce acasă",  a continuat îndurerat, bărbatul.

Familia care a pierit în accidentul din Veneția

Familia care a pierit în accidentul din Veneția

[Sursa foto: Capturi Stirile Kanal D]

Bărbatul ridică din umeri și nu știe de ce fiul său a plecat fără mașină, ci cu un autocar. Tatăl bărbatului care a pierit împreună cu familia în autocar spune că fiul său mergea peste tot cu mașina personală.

"El indiferent de unde pleca, pleca cu mașina, avea mașină bună, avea mașină serioasă, de șapte locuri. Nu știu ce l-o fi găsit acum să plece cu autocarul.

Nu pot să-mi dau seama", a mărturisit plin de durere, bărbatul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

Mărturia emoționantă a bunicului care a rămas fără nepoate: "Au plecat în excursie și s-au dus de tot. În decembrie veneau iar acasă"

Mărturia emoționantă a bunicului care a rămas fără nepoate: "Au plecat în excursie și s-au dus de tot. În decembrie veneau iar acasă"

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Vecinii refuză să creadă cele întâmplate: "Erau niște copii buni, buni... Nu se poate" 

Vecinii care îi cunoșteau pe cei care au pierit în autocarul prăbuși, care a luat foc, în Veneția, refuză să creadă cele întâmplate. Cei care îi cunoșteau se gândesc cu oroare la tragedia care le-a cuprins satul.

"Mie nu-mi vine să cred, ce să mi se pară? Nu pot să zic nimic... Erau niște copii buni, buni... vorbeau cu toată lumea. Erau plecați de mult, că are fată mare 13-14 ani, fetele sunt născute acolo. Erau copii cuminți, educați, nu erau cu nasul pe sus. Nu se poate... deci nu se poate", a mărturisit o vecină.

Autocarul prăbușit, care a luat foc, în Veneția

Autocarul prăbușit, care a luat foc, în Veneția

[Sursa foto: BBC]

"Vă dați seama că nu ne vine să credem. Îi știam drept copii buni. Erau oameni liniștiți, respectuoși. Veneau cu toții, ieșeau în oraș, erau o familie unită. Oameni fericiți. Doamne ferește!", a continuat altă vecină.

"Cumplit, cumplit, o durere groaznică. O durere imensă, groaznic", a declarat o vecină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si