UPDATE: Fata de 18 ani care şi-ar fi omorât colega de cameră şi i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a fost reţinută pentru 24 de ore. Va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.  

Noi detalii în cazul crimei cutremurătoare de la Mangalia. Conform ultimelor informații, anchetatorii au stabilit că fata găsită moartă într-un parc din Mangalia avea 18 ani şi era din Vaslui.

Urmele de violență găsite pe trupul ei indică, în mod clar, că a fost omorâtă. Principala suspectă este o tânără de 18 ani care lucra împreună cu victima la un hotel din Saturn.

”Locul unde a fost găsit cadavrul nu e locul faptei”

Criminologul Dan Antonescu a comentat modalitatea în care a fost transportat cadavrul de la locul crimei, cu un troler: ”E clar că locul unde a fost găsit cadavrul nu e locul faptei. În astfel de situații, autorul este cumva obligat să se debaraseze de cadavru pentru că locul faptei are legătură cu el, cu autorul. Dacă fata aceasta ar fi fost omorâtă doar în camera ei de hotel, nimeni nu ar fi riscat să transporte cadavrul, pentru că putea fi prins cu acest colet macabru asupra sa. Dar, când tu în casa ta, în garajul tău, în atelierul tău, în firma ta, ai comis un omor și ai cadavrul acolo, trebuie să scapi de el”, mai spune criminologul.

Citește și: Crima de la Mangalia: Cine este fata de 18 ani suspectă că și-a omorât prietena? Tânăra din Vaslui a fost reținută

Crimă îngrozitoare în Mangalia

Crimă îngrozitoare în Mangalia

Cadavrul Alinei Ciobanu a fost transportat cu un troler

Fiind în zona litoralului, transportarea cadavrului într-un troler a trecut neobservată: ”Nu atrăgea atenția nimănui un troler mare și greu, dovadă comportamentul taximetristului, amabilitatea.

A ajutat-o să urce și să coboare acel troler în portbagaj. Dacă nu ar fi avut posibilitatea aceasta, s-ar fi ajuns la varianta doi, pe care am întâlnit-o de foarte multe ori, tranșarea cadavrului”.

”În privința mobilului și a acelei așa-zise explicații, am mari îndoieli”

Criminologul Dan Antonescu mai subliniază că între cele două tinere ar fi putut fi o neînțelegere sau o gelozie. Principala suspectă le-a spus anchetatorilor că ar fi omorât-o pe tânără pentru că îşi înşela iubitul şi ea trebuia să mintă. Nu ar mai fi vrut să facă asta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Ultimele mesaje date de adolescenta drogată la Neamț/ Radu Leca:” Avem nevoie de crearea unui organism de control și monitorizare a spațiilor online”

”În privința mobilului și a acelei așa-zise explicații, am mari îndoieli. Nu poți să invoci așa ceva. Există mai multe tipuri de explicații: dușmănie, răzbunare, gelozie, un soi de lecție pe care trebuie să o dea spre exemplu proxeneții pentru celelate prostituate pe care le au în subordine.

Își aleg una dintre cele mai neascultătoare dintre fete și îi aplică o corecție soră cu moartea, cu leziuni, tăieturi, mutilări, tocmai pentru a fi date ca exemplu. Aici avem de-a face, cred eu, cu o neînțelegere, o gelozie. Nu cred că a deranajat-o pe fata asta prea mult faptul că ea trebuie să îl mintă pe iubitul fetei pe care a omorât-o. Putea foarte bine să spună nu”, mai declară criminologul.

Tânăra a fost ucisă cu sânge rece

Tânăra a fost ucisă cu sânge rece

”Este foarte posibil ca cele două să și-l fi disputat pe acel iubit”

O altă ipoteza ar fi că cele două îți disputau acel iubit invocat de principala suspectă: ”Este foarte posibil ca cele două să și-l fi disputat pe acel iubit, să fi apărut vreo relație între prietena victimei și acel iubit. Poate fi orice, e o variantă. Pot fi la mijloc și consumul de droguri și de alcool, poate fi și o problemă de natură psihiatrică în ceea ce îl privește pe autor. Sunt foarte multe variante și foarte multe necunoscute în acest moment. Ce este important este faptul că se confirmă că locul faptei nu este același cu locul unde a fost găsit cadavrul și că autorul a fost obligat să transporte cadavrul în altă parte în așa fel încât să poată scăpa de el.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Citește și: Caz șocant în SUA! Un copil de 5 ani, aflat sub influența drogurilor, și-a împușcat accidental fratele de un an. Bebelușul decedat avea droguri în corp

Dacă e vorba de femeie-femeie, apare o astfel de confruntare când motivul este un bărbat. Nu știm care a fost motivul, îl vor afla anchetatorii. S-a ajuns foarte repede la principala suspectă”.

Alcoolul sau drogurile, al treilea participant

”Vârsta e cea mai periculoasă, este imaturitate socială, intelectuală, probabil și o lipsă de instrucție, de pregătire. Este foarte posibil ca un al treilea participant la acest conflict să fie ori alcoolul, ori drogurile”, a mai spus criminologul Dan Antonescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si