Anul acesta de Crăciun, Stirilekanald.ro vă prezintă în exclusivitate și în premieră poveștile personalităților din România. Amintirile de sărbători, din copilărie sau chiar de la început de carieră au fost dezvăluite de nume mari din țara noastră. Oana Roman se alătură campaniei și își amintește care sunt cele mai frumoase momente trăite de Crăciun, în copilărie.

Crăciunurile în familia lui Petre Roman, pe vremea când Oana era mică, erau o adevărată poveste.

Vedeta își amintește cu drag de fiecare clipă petrecută în familia și ne-a dezvăluit ce tradiție respectau an de an.

În familia fostului politician exista o tradiție de la care nu se abătea nimeni! Încă de când era foarte mică, Oana Roman își amintește că mergeau an de an la Predeal, acolo unde petreceau sărbătorile înconjurați de zăpadă și peisaje de poveste.

Oana Roman și fiica ei Isa, înainte de Crăciun

Oana Roman și fiica ei Isa, înainte de Crăciun

[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman, amintiri de colecție de Crăciun

În prezent, Oana Roman are o fiica superbă și abia ce au revenit din vacanța în Laponia. Cele două vor petrece sărbătorile împreună, alături de prietenii și de toți cei dragi. Când era mică însă, Oana Roman și întreaga familie a lui Petre Roman respectau o tradiție foarte clară: fiecare Crăciun era petrecut la Predeal.

Citește și: VIDEO- Coasta de Azur, locul unde Oana Roman se simte fericită. „Este singurul loc unde eu sunt fericită real, pe lumea aceasta”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

An de an, familia lui Petre Roman mergea la Vila Boicescu, acolo unde se bucurau de sărbători împreună. Vedeta mărturisește că tradiția a pornit chiar în anul în care ea s-a născut.

"Amintirile mele legate de Crăciun sunt extraordinare pentru că noi fiecare Crăciun îl făceam la Predeal. Încă din anul în care m-am născut și până la Revoluție noi petreceam Crăciunul la Predeal.

În fiecare an mergeam în aceeași casă și Crăciunurile mele în Vila Boicescu de la Predeal sunt niște amintiri absolut neprețuite", a mărturisit Oana Roman, în exclusivitate pentru Stirilekanald.ro.

oana roman

Oana Roman și fiica ei Isa, înainte de Crăciun

[Sursa foto: Instagram]

Ce își dorește Oana Roman de la anul 2024

Pentru Oana Roman, anul 2023 a fost unul plin de promovări și adesea a avut parte de momente nu tocmai plăcute. A fost anul în care vedeta s-a separat oficial de Marius Elisei, dar și anul în care mama ei, Mioara Roman, a suferit o intervenție chirurgicală.

Citește și: VIDEO- Safari cu reni în Laponia. Peisaj de vis în Țara lui Moș Crăciun

Vedeta are planuri mari pentru 2024, însă cea mai mare dorință a Oanei Roman este sănătate. Fiica lui Petre Roman spune că totul va fi bine și este convinsă că va reuși să facă tot ce își dorește, atâta timp cât va fi sănătoasă.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

"Îmi doresc să fim sănătoși, în primul rând, că restul le facem pe toate", a mai precizat Oana Roman, în exclusivitate.

Ce spune Oana Roman despre anul 2023

În plan profesional, Oanei Roman i-a mers extrem de bine în 2023. Vedeta mărturisește că a fost un an cu multe contracte și a revenit în forță în PR, domeniul care îi place și în care activează de mai bine de două decenii.

„Din punct de vedere profesional, a fost un an extraordinar de bun, cu multe contracte, cu multă muncă, cu o dezvoltare și o creștere din punctul meu de vedere mare în zona de influencing, sau înmulțit contractele și volumul de muncă, evident, au început evenimente. Deci, la capitolul acesta nu mă pot plânge. Din punct de vedere personal, a fost un an foarte greu, cu extrem de multe provocări, foarte multe încercări. Pe parcursul întregului an, mama s-a confruntat cu foarte multe probleme de sănătate.

Deocamdată am reușit să trecem peste ele, dar a fost foarte greu și pentru ea și pentru mine. M-a obosit și m-a secat emoțional tot acest periplu în spitale, mama a suferit și o intervenție, n-am știut dacă va reuși să treacă peste ea. Dumnezeu a vrut ca ea să treacă, este o luptătoare și până acum, Slavă Domnului, este bine. A avut loc și această separare definitivă, care oricum trebuia să aibă loc, s-a încheiat și asta. Nu a fost ușor, dar a fost un lucru pe care eu mi l-am dorit foarte mult și care până la urmă s-a întâmplat. Evident că toată această perioadă de acomodare nu este ușoară”, a declarat Oana Roman, pentru WOWbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si