Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV - David Popovici își donează ziua de naștere. Povestea impresionantă a celor cinci frați muzicieni crescuți doar de mamă: Riscă să rămână fără locuință

David Popovici a ales, anul acesta, să își doneze ziua de naștere. Cinci fraţi muzicieni, toţi performanţi, crescuți doar de mamă, au nevoie de un cămin stabil. ”Greul a fost extrem în toți anii aceștia în care o mamă cu un singur venit a trebuit să își pregătească copiii pentru facultate și pentru pasiunea lor”, a declarat Larisa Dumitru, de la Hope and Homes for Children - organizatorii campaniei.

Razvan Boboc,

David Popovici își donează ziua de naștere


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celebrul înotător David Popovici își va dona anul acesta ziua de naștere, de pe 15 septembrie. El își dorește să susțină performanța a cinci fraţi muzicieni crescuți doar de mamă.

Cinci tineri muzicieni, peste 100 de medalii: Andrei cântă la vioară și a absolvit Conservatorul; Matei și Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator; Teodor și David, în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeași facultate.

Cu un singur salariu, mama a reușit să își pregătească copiii pentru facultate și pentru pasiunea lor

”Greul a fost extrem în toți anii aceștia în care o mamă cu un singur venit a trebuit să își pregătească copiii pentru facultate și pentru pasiunea lor. Ei sunt extrem de pasionați de muzică. A reușit să ducă greul acesta împreună cu ei, până la urmă.

Ei sunt extrem de protectivi cu mama și au grijă de ea, o ajută și înțeleg greul”, a declarat Larisa Dumitru, Head of Communications- Hope and Homes for Children, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

Citește și: Sportivii români au cucerit trei medalii de aur la Jocurile Francofoniei. Evenimentul sportiv a avut loc la Kinshasa

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

David Popovici își donează ziua de naștere

Au studiat pianul pe o claviatură desenată pe o bucată de parchet 

”Gemenii mijlocii au exersat pe o claviatură desenată pe o bucată de parchet. Nu aveau pe ce să exerseze. Au primit un pian anul trecut când o colegă de-a noastră a făcut un galantom și le-a cumpărat un pian. Au studiat pe claviatura desenată care, spun profesorii de muzică, i-a ajutat pentru că le-a dezvoltat simțul muzical, ei trebuind să își imagineze sunetele”, a mai declarat Larisa Dumitru.

45.000 de euro pentru a achiziționa apartamentul în care locuiesc

Ei sunt acum într-un moment extrem de dificil și riscă să rămână fără locuință. 45.000 de euro este suma de care au nevoie pentru a achiziționa apartamentul în care acum locuiesc cu mama lor.

Pentru ca cei 5 frați să își poată urma pasiunea fără nesiguranța zilei de mâine, este necesară strângerea acestei sume.

Citește și: David Popovici, descris ca fiind ”Libelula din Bucureşti” de presa spaniolă

Mesajul lui David Popovici: ”Eu aleg să cred că putem ajuta!”

”Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani. Și nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învățat din munca și din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinți care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanță. Pentru că, fără susținere, un copil nu poate excela, oricât și-ar dori de mult.

Pentru toată reziliența, pasiunea pentru muzică și puterea acestor băieți, de care nu mulți dintre noi am fost capabili, de mici copii- eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna.” mai spune David.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Povestea impresionantă a celor cinci frați muzicieni crescuți doar de mamă

Cum putem ajuta?

”Pentru ca lipsurile să nu le răpească șansa de a excela, David face apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/david pentru Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor și mama lor. La finalul campaniei (4- 30 septembrie 2023), unul dintre donatori va câștiga, prin tragere la sorți, o întâlnire cu campionul nostru”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI