Elena Merișoreanu va petrece 1 Decembrie prin muncă. Interpreta de muzică populară îi va încânta pe turiștii prezenți la munte în minivacanță, iar din data de 2 le va cânta românilor stabiliți în diaspora. De la Sinaia, artista pleacă direct la Londra, acolo unde urmează să mai aibă o serie de spectacole.

Viața de artist impune multe sacrificii, așa că uneori, chiar dacă românii au libere de la stat, artiștii sunt tot pe drumuri, la concerte și petreceri.

Acolo le aduc zâmbetul pe buze oamenilor și fac totul ca lumea să se bucure din plin de timpul petrecut alături de cei dragi. Elena Merișoreanu va sărbători Ziua Națională prin muncă, însă pentru străinii care ajung în țara noastră are un sfat extrem de important.

steagul romaniei

Steagul României în bătaia vântului

[Sursa foto: PixaBay]

Elena Merișoreanu, petreceri cu ștaif de 1 Decembrie

Îndrăgita interpretă de muzică populară are program pe data de 1 Decembrie. Artista îi va bucura pe turiștii de la Sinaia, acolo unde va cânta. De pe Valea Prahovei va veni direct la București pentru că la scurt timp trebuie să plece în diaspora.

Citește și: Programul pentru parada militară de 1 Decembrie 2023 din București

Elena Merișoreanu va cânta pentru românii din Londra, acolo fiind organizat un întreg festival pentru cetățenii din diaspora.

Nume mari din muzica de petrecere, dar și din muzica populară urmează să i se alăture și să bucure sufletele care sunt departe de casă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Sunt la două spectacole la Sinaia, iar pe data de 2 plec la Londra și pe 3 avem sărbătoarea românilor acolo. Voi pleca alături de colegii mei. Cam acestea sunt planurile mele de Ziua Națională. Sărbătorim prin muncă, iar românii se vor bucura de spectacole", a povestit Elena Merișoreanu.

elena merisoreanu

Elena Merișoreanu în timp ce acordă un interviu

[Sursa foto: Facebook]

Ce sfat are Elena Merișoreanu pentru străinii care vin în România

De Ziua Națională, am întrebat-o pe îndrăgita artistă ce sfaturi le-ar străinilor care vin să viziteze România. Anual, mii de străini ajung în țara noastră, Bucureștiul fiind una dintre destinațiile recomandate pentru City Break-uri.

Citește și: Circulație restricționată în București, cu ocazia desfășurării Târgului de Crăciun din Piața Constituției. Recomandările autorităților

Îndrăgita interpretă de muzică populare spune că nu le-ar recomanda un loc în care să meargă sau un restaurant la care să mănânce preparate tradiționale, ci le-ar zice să cumpere pământ în țara noastră. Artista este de părere că străinii ar putea să investească și să populeze zonele care au rămas pustii.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

"Le-aș recomanda să ia pământ care este pustiu. Te uiți la sate pustiite, să vină și ei să le populeze așa cum au populat ai noștri Italia și alte țări, să vină ei să le populeze pentru că ai noștri văd că pleacă. Pleacă în masă, departe.

Să vină în țară și să ia satele. Avem pământ atât de bogat, sfatul cel mai important este ca românii să pună mână să muncească și să nu mai vină străinii să ia pământul. Văd că din păcate au cam venit și ni le-au luat.

Aud adesea de oameni care își vând pământul, își vând pădurea tocmai pentru că nu au cu ce să le întrețină și pentru că au nevoie de bani pentru ei. De ce să se bucure străinii de răul nostru?", mărturisește Elena Merișoreanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si