”Cazul femeii cu handicap din Constanța care a fost amendată și i-a și fost ridicată mașina ce era parcată pe un loc special amenajat persoanelor cu handicap, a câștigat procesul cu poliția din Constanța. Cazul a fost cu atât mai halucinant cu cât femeia se afla și cu copilul și cu soțul acesteia fix lângă mașină, iar poliția refuza să îi coboare mașina de pe macara”,  a spus în exclusivitate pentru stirilekanald.ro

avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Vouchere pentru alimente 2023: Premierul, anunț important: „Cardurile pentru aceste persoane vor fi alimentate cu banii necesari”

”Poliția a acuzat-o că a fost rău intenționată”

”Amintesc că mașina era marcată cu semne corespunzătoare, însă fără a fi prezentată și legitimația persoanei cu handicap. Deși polițiștii o văzuseră că este în căruciorul rulant, au refuzat să îi predea mașina, ba chiar acuzând-o că a fost rău intenționată”,  a mai adăugat avocatul.

Adrian Cuculis- avocat

Adrian Cuculis- avocat

[Sursa foto: Adrian Cuculis - Facebook]

Incidentul a avut loc pe 3 ianuarie 2023 și a fost sesizat următoarea zi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 2 au fost sesizați, de către un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, i-a fost ridicat, fără motiv, autoturismul parcat pe un loc special destinat persoanelor cu dizabilități din incinta unui complex comercial din municipiul Constanța. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată

în comunicatul IPJ Constanța. 

Mașina avea semnele aferente în parbriz și pe lunetă, dar polițiștii i-au reproșat femeii că nu avea legitimația în geam. Chiar și pe talonul mașinii specifica faptul că mașina este adaptată pentru cei cu dizabilități. Mai mult, întregul scandal ar fi avut loc în prezența copilul de 3 ani al femeii.

Mașina avea semnele aferente în parbriz și pe lunetă, dar polițiștii i-au reproșat femeii că nu avea legitimația în geam.

Mașina avea semnele aferente în parbriz și pe lunetă, dar polițiștii i-au reproșat femeii că nu avea legitimația în geam.

[Sursa foto: Digi24]

Într-un final șoferița și-a recuperat mașina după ce a achitat taxa de ridicare de 570 de lei, însă polițiștii locali s-au gândit mai bine și i-au dat femeii un avertisment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si